![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Frumoase si bucatariile si florile! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Teo, eu vreau ce faci tu in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ma bucur ca va place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Szi, te astept la mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce frumusele, curatele si ingrijite sunt amandoua! Imi plac tare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Melcri, foarte interesanta combinatia verde-portocaliu, pentru bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Diana am vrut sa pun din nou pozele pe photobucket si nu stiu ce am facut ca la postarea de pe 15 martie ultima deschide tot albumul meu si nu cred ca e bine;te rog sa rezolvi tu problema daca poti adica sa-l scoti,daca nu, sa-mi spui mie ce sa fac ptr ca sa nu sterg iara pozele.Te pup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mel, eu nu vad nici o poza... Si am sa te rog, pe unde pui poze sa le si lasi, pentru ca e dezastru in urma ta, ca le stergi imediat si nu se mai intelege nimica... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ultimul rand de poze din ziua de 16 martie daca-l deschid apare tot albumul meu;primele au sterse pozele dar ultima deschide un album al meu de pe photobucket
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Meeel, te rog frumos, nu pricep. Cine a sters primele poze si de unde? Aici nu se vede nici o poza, absolut...
Mda, tu refereai la pozele puse acu citeva saptamini. Pai daca ai pus link catre TOT albumul, era normal sa se vada tot... Vaz eu cum am timp si fac un tutorial de folosit fotogaleata si sa te prind ca nu-l citesti dupa aia! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si repet rugamintea: daca nu lasi pozele, nu le mai pune link si pe forum, ca nu are nici sens si muncim si de pomana dupa aia sa facem curat... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Scuze din nou Diana!Am inteles in rest
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:45 PM |
|