![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fac eu tutorialul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, esti o scumpa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mel, iaca aici tutorialul facut de draga de Teo:
Cum se pun poze |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am renovat bucataria in sfarsit!
(IMG:http://i796.photobucket.com/albums/yy247/melcri_photo/canapea073.jpg) (IMG:http://i796.photobucket.com/albums/yy247/melcri_photo/canapea006.jpg) (IMG:http://i796.photobucket.com/albums/yy247/melcri_photo/canapea005.jpg) (IMG:http://i796.photobucket.com/albums/yy247/melcri_photo/canapea007.jpg) N-am facut bine? Diana? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce frumos si colorat este, Mel!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Minunat, imi place mult Melcri. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oaaaaaau!!! Bucataria ta e grozava! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Felicitari!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Cleo: Intim. Imi place imbinarea de roz cu maro.
Teo, ai o bucatarie la fel ca si tine. Practica. Si adaosul delicios il aduce lucrurile pentru fetita ta. Diana: Albul in bucatarie ta cu adevarat o deschide si o lumineaza. Fain cum ai creat blaturile pentru a facilita mai mult utilizarea spatiului. Fantasy: Imi place albastrul. Si fereastra e superb incadrata. Totusi din cauza combinarii prea mult de albastru cu bleu, da senzatia de inghesuiala. Faine scaunele, asortate. Cred ca iti este foarte incomod sa gatesti in balcon. Cel putin eu am ingredientele in dulapul de langa aragaz, si nu stau sa ma intreb ce sa imi iau pentru mancare, caci uneori iti mai vin idei si pe masura ce gatesti, ar fi obositor pentru mine. Oricum e dragut. Alinice: Aragazul tau mi-ar fi incomod la manevrare de tigai . Mama a renuntat la mocheta din bucatarie de ani de zile. Poate e frumos, dar pentru persoane care nu prea gatesc in fuga. Cobinatia maro pentru mobilier mi se pare sobra. Imi place in schimb faianta care mai linisteste atmosfera. Szimcsi: Multe dulapuri. Simplu. Dragut. Geamul e mic. Si am gatit si eu la un aragaz asezat asa. Tare incomod. Corina: Imi place combinatia rosu cu alb. Probabil ai o fereastra ce da in gradina, la ghiuveta, nu? Cam aiurea ca trebuie sa te apleci un pic, sa vezi cum e vremea. Ce cuptor fain ai. Foarte faina, practica. Frumoasa. Melcri: Ai 2 calendare? Si un panou cu "scule si unelte" pentru bucatarit? Multe flori, frumoase. Foarte fain ca ai scos chestiile alea maro, nu-mi placeau deloc. Foarte frumos e acum. Deschide mult bucataria vizual. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si mie imi place cum ai renovat bucataria (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Wow ce bucatarie frumoasa ! Si plina cu flori!
Acu trebe sa stau sa fac curat si sa pun poze si cu a mea ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:49 PM |
|