![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
'Neata! wow ce harnicuta ai fost Di! Bravo si spor la treaba incontinuare.La mine nu a fulguit deloc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Harnicuta, nu stiu, frinte de oboseala, da! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ieri a plouat aici, Kryss. M-am culcat pe la 5 si nu ningea. Dar dimineata era vreun centimetru de zapada pe masini. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Nu mai pot de oboseala. Am avut numai cosmaruri cu examenele astea. Tremur si am o stare de rau. Azi trebuie sa ma ocup de curatenie. Devine cumplit. Mai am o saptamana de invatat...offf! O saptamana frumoasa tuturor. Scaii, vacanta placuta. Te invidiez. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oana, trebuie sa te si odihnesti, iubita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mai bine faci o pauza si dormi o ora si dupa aia o iei de la capat. Altfel nu dai randament si vei fi si mai obosita...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Fides, nu mai stiu cum sa ma impart. Copiii, curatenia si gatitul nu stau sa ma astepte.
Cu toata rusinea, cred ca o sa apelez la o prietena sa ma ajute. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Oana nu cred ca e o rusine sa apelezi la o prietena,daca iti este prietena te va ajuta fara sa zica ceva.... Are dreptate Di, trebuie sa te odihnesti, ca sa nu fii si mai obosita.Bafta la examele pe care le mai ai si gandeste-te ca in curand o sa scapi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oana, nu e absolut nici o rusine! Toate avem nevoie de ajutor la un moment dat.
Ce n-as vrea si eu sa am macar o femeie pe care sa o chem sa ma ajute (contra cost). Insa nu se gasesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capul sus, esti puternica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mutumesc pentru sustinere. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La noi ninge ca in povesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:56 AM |
|