![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De fapt is varza, da` razbesc io! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Stau ca am mult de treaba, ce sa fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Tata lumea are treaba, dar parca nimeni chiar ca tine! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu sunt plina de vanatai pe la genunchi. Nu vreau sa mai aud de mese colturoase (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , de-acum incolo toata mobila pe care-o iau va fi pe rotund. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si mi se bate de cateva zile ochiul drept. Ce-nseamna asta, iau bataie? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Ma duc si eu sa ma culc! Somn usor si vise placute, ladies! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
M-am trezit buimaca. As mai fi dormit un car de ani... Am programare la mani-pedi asa cu noaptea-n cap apoi foto in studio. Mi-e o foame dar nu stiu ce sa pap. Nici laptic 0% nu mai am. In afara de cafea ce te pune pe picioare (ca energie) repede? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
In sfarsit ma simt si eu odihnita. A venit ieri prietena mea si m-a ajutat (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Nu stiu de ce , dar nu pot scrie nimic in Word, imi apare ceva ca un r. Trebuie sa trimit o tema la engleza. O zi cu spor. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata si de la mine! Vad ca fetele sunt ocupate azi, de tine, Di, nu mai zic nimic.Nu stiu de unde ai atata energie
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! AM inceput urmatorul tratament. Acum iau 4 pastile la 15 min, dupa care termin cu pastilele. O dau pe ovule..
Io plec la munca, asa ca va doresc o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineaaataaaaaa! Ce fac fetele mele? Io mi-s la munci, ma apuc de treburi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu sunt destul de ok azi, am o gramada de treaba, dar imi place treaba asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Neata si de la mine! Vad ca fetele sunt ocupate azi, de tine, Di, nu mai zic nimic.Nu stiu de unde ai atata energie Pai nu am! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dar nici de ales! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bea cineva cu mine o cafeluta? (IMG:http://noquarterusa.net/blog/wp-content/uploads/2008/08/hot-coffee.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu, eu, eu, pick me, pick me (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:51 AM |
|