IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Rody
post Feb 3 2010, 01:23 AM
Post #211

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

'Seara fetele!

Book pe aici sunt si eu. Am avut azi examen. A fost ok. Mai am vineri la anatomie si e foarte mult. Nu stiu ce ma fac, ca nu apuc sa invat chiar tot. Mna in cel mai rau caz daca iau o nota nasoala merg la marire si gata.

Eu m-am simtit nasol de cateva zile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

Nu mai am chef de nimic, parca toate sunt aiurea si cand rad, o fac pe moment si apoi iar imi vin in cap "depresiile"....
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 3 2010, 01:31 AM
Post #212

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Hai sa te smotcesc io oleaca, sa zburatacim depresiile, muma lor la cite-o pereche! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
Rody
post Feb 3 2010, 01:35 AM
Post #213

Incurabil

Sincer mi-ai adus un zambet cu pupaceeala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Mersi mult Dia! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Am observat ca, cu cat te gandesti mai mult la niste probleme sau lucruri despre viata, cu atat este mai greu si intri mai adanc in ele. Cel mai bine este sa eviti sa te gandesti si sa iti faci programul cat mai plin si mai separat de micile bube de pe creieras.

+Quote Post
Diana.
post Feb 3 2010, 01:44 AM
Post #214

Fondator eLady.ro

Spune-mi ce gindesti si iti spun ce esti si in ce te transformi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fii mai optimista, esti tinara, sanatoasa, desteapta si frumoasa, ca mama ma-sii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Rody
post Feb 3 2010, 01:49 AM
Post #215

Incurabil

E foarte aiurea totul...

Cred ca 2 ani au fost atat de monotoni si mna fara prea mari evenimente si acum au venit prea multe dintr-o data. Brusc nu mai stiu ce vreau cu adevarat, am inceput sa imi cunosc laturi care nu credeam ca le am sau cel putin ramaneau la stadiul de (in imaginatie) si nu sa le aplic in viata reala. E foarte ciudat. Mi-am schimbat unele puncte de vedere in mai multe chestiuni si nu stiu exact daca e cea mai buna aceasta schimbare, insa a cam pus stapanire pe mine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

PS: Stiu ca sunt tanara, frumoasa, desteapta si toate cele, dar in unele cazuri parac nimic din cele enumerate nu conteaza si nu mai stiu la ce se rezuma totul.

+Quote Post
Diana.
post Feb 3 2010, 01:55 AM
Post #216

Fondator eLady.ro

La un singur lucru: sa invatam sa traim frumos, sa ne bucuram de ficare clipa. Si nu glumesc. Stii cum e: pina nu realizezi cite ai avut si ai pierdut, nu poti aprecia ce mai ai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Rody
post Feb 3 2010, 02:12 AM
Post #217

Incurabil

Cred ca am luat prea in serios expresia "carpe diem" si acum ma simt (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Nu stiu, inainte ma gandeam enorm la absolut orice faceam si imi placea sa stiu totul dinainte. Acum pur si simplu parca nu mai imi pasa. Incerc sa ma trezesc din starea asta ca de transa, insa de mai bine de o luna zero rezultate. Eu asta urmaresc, sa ma bucur de fiecare lucru frumos din viata, insa parca nimic nu mai imi aduce bucuria care o aveam mai demult.
Am impresia uneori ca imi plac mai mult lucrurile superficiale si de moment, desi nu e asa. Nu e asa, insa ma comport ca atare. Nu imi place deloc, insa parca tot ce ma incanta este sa rad cu prietenele, sa glumim de nebune, si sa facem tot felul de scenarii haioase. In rest, nimic nu mai e asa roz precum era mai demult. Aveam alta imagine in cap despre multe lucruri, si acum e cam pe dos totul...

PS: Ma pun la somn. Sper sa adorm cat mai repede, ca maine e zi grea. Noapte buna...si mna scuze pt nebuniile mele.

This post has been edited by Rody: Feb 3 2010, 02:02 AM

+Quote Post
Diana.
post Feb 3 2010, 02:15 AM
Post #218

Fondator eLady.ro

Rody, doar te maturizezi. Fug la somnica si vorbelim miine, cind o sa itizimbeasa soarele... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Rody
post Feb 3 2010, 02:18 AM
Post #219

Incurabil

Ce frumos suna. Asta am zis si eu. Asta o fi procesul de maturizare:)
Apropo, azi am fost la piata sa cumpar niste legume si mi-a povestit o tanti povestea cu ursu care isi vede umbra...deci mai avem iarna ca se intoarce ursul in barlog. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

+Quote Post
Diana.
post Feb 3 2010, 02:20 AM
Post #220

Fondator eLady.ro

Stii ca mascota mea a fost si este de-o viata un Mos Martin? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Si acum dorm cu unul in brate... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 05:09 AM