![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata.
Rody, lasa depresiile sa plece cu Mos Craciun. Daca as lasa depresiile sa ma stapaneasca m-as interna la Socola in prima secunda, as boci o saptamana si as inghiti o suta de pastile, sa termin ce am inceput acum acum 6 ani. Vreau sa va spun o poveste, e cam trista dar vreau sa va atrag atentia asupra unui fapt: viata are valoare, chiar daca este grea. Acum 6 ani eram singura, plecata de acasa printre straini. Locuiam pe la prietene, munceam de dimineata pana seara si sufeream cumplit. Nu mai vedeam nici un rost in viata. Eram in depresie si nu vorbeam cu nimeni despre problemele mele. Am ighitit 60 de pastile si am avut noroc ca am scapat, erau calmante. Altii au murit din 20 de pastile. Am mai avut o tentativa , dupa care mi-am luat in serios problemele mele si m-am hotarat ca trebuie sa ma agat de ceva ce no o sa-mi mai dea voie sa fac lucrul asta: am facut un copilas. De atunci nu am mai avut astfel de tentative ,cu toate ca viata a fost mult mai grea. Acum ,o parte din visele mele s-au implinit, sunt studenta la facultatea pe care mi-am dorit-o, am copii sanatosi si inteligenti. E adevarat, am probleme cu tona, nu mi-am platit chiria de 2 luni si risc sa fiu data afara in toiul iernii. Ma imbrac cu haine de la prietene, copiii mei abia mai au cu ce sa se imbrace, tai pantaloni mai mari de la fetita si-i imbrac si pe ei. Cablul si internetul nu l-am platit de 2 luni, mi-l taie si pe asta acusi. Ma duc uneori la facultate fara bilet si tot asa... Era un topic pe aici cu micile placeri ale vietii. Eu gasesc mici placeri in fiecare zi: faptul ca am reusit sa invat bine o materie de la facultate ma face sa sar in sus de fericire. Zambetul copiilor mei si micile lor boacane, vorbele de duh ale fetitei mele... In fine, apreciati ce v-a dat Dumnezeu si ganditi-va ca intotdeauna poate fi mai rau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Oana, eu vreau doar sa iti trimit o imbratisare virtuala. Scriu rar dar citesc des si te-am citit si am ras cand cu patania de a te fi dus in alta zi la examen iar acum citesc si ma pui pe ganduri. E foarte adevarat ca de multe ori nu pretuim la justa valoare ceea ce avem. Te admir pentru ca pari totusi senina si iei greul ca ceva ce trebuie rezolvat. Dumnezeu a avut atunci grija de tine pentru ca stia cate lucruri frumoase si importante mai ai de facut aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Rody. Oana (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Oana, ma cutremur cand citesc ce ai scris. Stiu ca ai avut o viata grea, stiam deja unele amanunte, nu stiam gestul cu pastilele. Ma bucur ca ai reusit sa treci peste asta si iti admir puterea de a lupta, esti un exemplu. Cand vad ce probleme ai avut de infruntat, ma simt cam prosteste pentru preocuparile mele.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oana, nu vreau sa te jignesc, ce masuri ai? Cred ca as avea ceva hainute de care vreau sa scap si nu ma indur sa le dau oricui...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Diana , eu stiu ca esti o fiinta saritoare si sensibila la problemele celorlati. Multumesc ca te-ai gandit la mine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Nu mai stiu ce marime port, stiu ca am 45 de kg si 1m 65. Sa nu ma intelegeti gresit, eu scriu aici sa-mi mai golesc sufletul si faptul ca pot sa discut deschis cu alti oameni despre problemele mele , ma face sa cred ca nu e dracu chiar asa de negru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa vorbesc cu voi si sa va citesc vorbele voastre de incurajare face mult mai mult pentru mine, decat va imaginati! Va pup pe toate. This post has been edited by oana_82: Feb 3 2010, 10:35 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Shit, cred ca ti-ar fi mari, ca esti mult mai slabuta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Vad eu ce gasesc. Nu vreau sa te simti jignita, te rog!
|
|
|
![]()
|
|
Diana , nu ma simt jignita, pentru ca si eu am dat la randul meu , atunci cand am avut. Si au fost perioade cand am avut de toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna fetelor!
Rody si eu trec cam prin aceeasi perioada. mna la mine e altfel... nu-mi mai place cum arat, nu ma mai multumeste nimeni, nimic nu-mi convine..., probleme in viata de cuplu... si tot asa... nu mai am chef de nimic... Oana ma bucur ca ai trecut cu bine peste problemele tale si ca ai devenit o persoana puternica... Cati ani au copiii tai? Di-ule am citit multe posturi de ale tale si imi place mult de tot cum gandesti, iti multumesc ca esti aici pentru noi si ca ne dai sfaturi...am prins un drag de tine.... (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) (a nu se interpreta altfel). Va pup si va doresc o zi superba (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:14 AM |
|