IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Rody
post Feb 3 2010, 01:41 PM
Post #241

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Buna tuturor!

Hm..nici nu stiu cu ce sa incep.
In primul rand vreau sa precizez ca am citiit tot ce s-a scris pana acum si sincer mi-au dat lacrimile, fiind si intr-o pasa proasta, dar in acelasi timp vazand problemele cu adevarat reale ale altora.
Oana mersi mult. Sa stii ca a contat ceea ce ai povestit si intr-un fel ma consider un copil cretin la ce baiuri am eu.
Kryss mersi si tie pentru incurajari si hai sa ne rezolvam naibii momentele astea nasoale ca nu duc intr-o directie buna.
Pink sunt frumoase ambele variante, dar eu zic ca cea color e mai misto totusi.

Dia eu am o perna(puiut) cu Winnie the Pooh si nu dorm fara ea niciodata.
Azi m-am trezit si am dat-o pe curatenie. Mi-am spalat in primul rand vasele si aragazul care stateau murdare de 2 zile (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Atata delasare e foarte greu sa vezi la mine si uite ca totusi am reusit. Stand singura, nu am chef sa gatesc, nu am chef sa fac nimic. Pun o farfurie in chiuveta si zic: la' ca o spal eu mai incolo, si ma trezesc ca le spal a doua zi. Urat foarte urat.

Am mai citit ceva azi si sper sa fie ok si cu examenul asta. Abia astept sa treaca.
Oana, desi am plans citind ceea ce ai scris (poate alta data nu as fi plans, sincer, dar starea mea e de vina) sa stii ca a ajutat ca mi-am adus si eu aminte de copilarie si de problemele care le aveam atunci. In special ai mei, eu poate eram prea mica incat sa le inteleg cu adevarat si acum sunt mai mult decat recunoscatoare ca am de toate. Am reusit sa ne depasim problemele, si mna pot sa zic acum ca viata noastra curge mai firesc.
Sa iti traiasca bebeii. Eu am 4 nepotei si ii iubesc enorm. Cu gemeni ma gandesc ca e foarte greu, insa am vazut ca esti o femeie descurcareata si le scoti tu cumva la capat. Te admir mult.
Probabil unul din motivele pentru care ma simt asa este si faptul ca eu nu fac nimic util. Merg la facultate, insa nu lucrez nicaieri si nu am nici chef sa invat. Imi stric timp valoros pierzand vremea efectiv.

Cred ca ma opresc momentan ca cine vede cat am scris nu mai citeste ca e imediat roman.

Va pup pe toate si aveti grija de voi, de copiii vostri de viata voastra. Am sa incerc sa ma mobilizez si eu si sa gandesc mai pozitiv. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 3 2010, 02:34 PM
Post #242

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Ai dreptate, Oana, viata merita traita! Daca stai sa te intrebi prea mult ce ar trebui sa faci trece pe langa tine. Trebuie doar sa te bucuri de orice moment frumos! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Rody, Oana, group hug! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
Diana, ce zice masculul de ursuletul de plus? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Pink, sunt dragute amandoua, dar mai bine pune-o pe cea color!

This post has been edited by Book: Feb 3 2010, 02:50 PM

+Quote Post
Diana.
post Feb 3 2010, 03:30 PM
Post #243

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pinky, alb-negru e mai stylish. Zic si io asa!
Rody (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Book, da` ce, il intreaba cineva??????! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Io maninc o placinta cu visine de la McDonalds. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 3 2010, 03:38 PM
Post #244

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Nuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
Placinta cu visine de la Mc e dragostea mea, o iubesc!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De fiecare data cand trec pe acolo (adica odata pe an (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) imi iau.
Vai, ce-mi ploua-n gura! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 3 2010, 03:44 PM
Post #245

Fondator eLady.ro

Sa nu-ti ploua, ca de-abia am terminat-o si acum ma doare stomacul. Asta cred ca e pedeapsa... Oare cum le-or face? Cred ca sint congelate si le arunca in ulei clocotit. Iar visinele au o caruta de amidon. Asta e sigur.

+Quote Post
Bia
post Feb 3 2010, 04:10 PM
Post #246

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Si mie...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 3 2010, 04:27 PM
Post #247

Fondator eLady.ro

Mi-i ssssssssssoooooooooomn! Imi cad ochii-n gura, nu alta!

+Quote Post
Rody
post Feb 3 2010, 04:29 PM
Post #248

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Tocmai mi-am facut budica de ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am facut-o cu lapte 0.1% si cu fructoza, dar tot are amidon, deci dezastru.

Ps: si mie mi-e somn, dar ma pun sa ma uit la un film. De invatat nu pot pana mai diseara, iar de dormit m-am plictisit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 3 2010, 04:49 PM
Post #249

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu am papat clasica mea praji cu mere rase si tot imi e pofta de placinta de-aia cum a papat Fides. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/_MG_4610web.jpg)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/_MG_4529web.jpg)

Ina 2 poze. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma bucur ca nu mai am de-alea de Pitzi facute de mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))))))))))

+Quote Post
Diana.
post Feb 3 2010, 05:06 PM
Post #250

Fondator eLady.ro

Prima e foarte misto. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 06:02 PM