![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O dureau urechile ca, saraca, aude pra bine si o streseaza mult mai tare zgomotul de rahat de la noi din orase!
Rody, ce faci, puiule? Nu dormi? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu ma bag in pat. Somn usor celor care sunt inca treze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io! Cu savarinele mele-n cuptor! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu ma bag in pat...Ieri noapte am fost in club, nu am mai dormit aproape deloc, ma duc sa ma refac pana dimineata pe la 8.
p.s.: m-am saturat de rapandulele astea din cluburi, care nu mai stiu cum sa se 'imbrace' sa iasa in evidenta in orice chip posibil. Unele erau superbe nu zic, dar extrem de vulgare si provocatoare wanna be. Fides, vreau si eu savarina! (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Am citit ce s-a scris la topicul cu sexul moral si mi-am scapat ceasca cu cafea (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Dar aveti putere , nu gluma sa stati pana la 3 dimineata. La ce ora va treziti ? Cand stau pana la o ora tarzie, a doua zi nu ma mai simt in stare de nimic. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Ma, eu cred ca voi dormiti ziua ca sa puteti sta pe net la ore din astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Intradevar, majoritatea vad ca sunteti pasari de noapte. Pink, iti doresc nervi de otel pentru inceputul pe care il vrei. O zi frumoasa si cu spor!
|
|
|
![]()
|
|
La mine de la boala. Ori dorm pe mine, ori am insomnii. Ieri nu am putut dormi pina la 6 si la 9 m-am trezit imediat si m-am ridicat. :|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu m-am trezit pe la 8 cand au inceput sa sune instrumentele de sculare. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Fides, savarina...? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata! Eu m-am trezit pe la 11. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am fost mai harnica si am hotarat sa mananc ceva gatit. Nu am mers la exmenul de azi, intrucat era anatomie, una dintre materiile mele preferate si nu stiam chiar tot. Prefer sa merg peste o sapt jumate cand dau restantierii si sa iau o nota mai mare. Ma pun sa mai citesc ce ati mai scris pe aici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup:* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:29 AM |
|