![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am vorbit cu al meu, i-am povestit una alta si i-am zis de prietena mea care se marita, de Kleinfeld din Manhattan si de rochiile de mireasa bestiale de acolo (stiti voi, "Say yes to the dress!"). Mi-a zis ca o sa vina o vreme cand o sa ma uit si eu dupa rochii de mireasa. I-am spus ca deja ma uit dupa rochie. M-a scos din sarite pentru ca n-a spus nimic despre asta. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
This post has been edited by Pink Lemonade: Feb 7 2010, 09:51 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara. Am facut papica. Coasta de porc cu legume, adica o tocanita, mancarica sau ce o fi, acum ma bag la nani, ca maine la munca!
Va pup si o noapte buna ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Eu m-am trezit cu noaptea-n cap. Si afara ninge, ninge, ninge...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Si la mine ninge si iar ninge! Acum iar trebuie sa ies afara sa dezapezesc! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Fides, sper ca esti fericita. Ti s-a implinit dorinta de a trai la Polul Nord (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar sa vedem cine rade la vara la 40 de grade (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La 40 de grade ma tem ca nu ride nimeni, ca o sa fim lesinati cu totii... Asta in cazul in care nu crapam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu rad la 40 de grade. O sa stau ca o matza la soare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna seara !
|
|
|
![]()
|
|
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce mai faceti? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Helau! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Eu am avut prezentarea la licenta, m-am descurcat bine, profesorilor le-a placut cel mai mult. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cred ca am luat 10. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zilele astea trebuie sa umblu o gramada prin oras, si ninge intr-una. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azi de la bloc pana la strada a trebuit sa trec prin niste munti uriasi de nameti. Deci, one gone, one to go! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Voi ce faceti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:12 PM |
|