![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Da pe aici. Nu am somn. De vreo 2 saptamani tot la ore dinastea dorm.
Ma pun in pat imediat. Eu nu am facut mare lucru. Sambata seara am iesit in club dupa muuuult timp. M-am simtit bine, am mai socializat, am dansat, cand am ajuns acasa ningea de numa si am alunecat in fata blocului. Mi-am belit putin genunchiul, dar trece... Apoi duminica am lenevit si azi am plecat pe ici colo. Am mers si pe la cosmeticiana mmea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
..Si eu la fel. Cu somnul vreau sa zic. Eh, or trece si vremurile-astea... Te pup.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu am mai intrat asa razlet sa mai citesc ce scrieti, insa nu aveam suficienta stare sa mai postez. Cu regimul ih praf rau. Cel putin ieri am fost de groaza. Miercuri vine prietenul din Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Saptamana viitoare luni vine mama acasa, iar miercuri vine sora din Egypt cu nepoteii. Iar se umple casa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Gata cu singuratatea.
Te pup si eu. Iti doresc odihna placuta, profunda. Maine invat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: am uitat sa specific faptul ca ascult melodia "E mi manchi amore mio" - Laura Pausini. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata! Cine bea o cafea cu mine?
(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/Cup_Of_Coffe_by_Kuallo.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Neata! Eu, eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu ocazia licentei asteia mi-am mai reglat si eu somnul, asa ca ma trezesc mai devreme. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mersi Kryss, Rody!!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Szi , ma alatur si eu la o cafeluta. Book, felicitari! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi, Oana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fetelor, nu ma mai felicitati atata, ca n-am facut mare branza. O sa iau doua diplome care mai mult ca sigur n-o sa conteze pentru niciun angajator si ma duc la colt sa vand covrigi la doi lei. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Hai mai BOOK, nu fi trista si negativista. Stii ca fara carte nu ai parte!
Capul sus, trebuie sa te descurci si in gaura de sarpe. Eu consider ca asta e o regula de aur. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Book, poate ca nu reprezinta cine stie ce in ziua de azi o diploma, insa fara ea chiar nu exista nici o sansa. Tu ce ti-ai dori sa faci mai departe?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Si eu vreau cafeluta! Si are dreptate Szi, eu cred ca o sa conteze mult doua diplome.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:37 PM |
|