![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Pink, e fantastica!
Mi-a iesit o masea de minte si ma doare de crap. Se duce durerea in gat si in urche (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Scrie "5001 $ & up"
E Pnina Tornai. Ma fascineaza rochiile ei. In cartea mea de vise scrie august 2010. ACu' na, c-o fi mai tarziu... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gata, am reparat, saru` mina de atentionare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu bagasem de seama...
Oana, ai cuisoare in casa? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Fides, nu am , dar fac rost de ele.
Ce trebuie facut cu ele? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mesteci citeva bucatele si le tii in gura acolo unde doare. Miros si frumos si anesteziaza fara sa iei pastilute. E tare rea durerea, stiu... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pink, ce faci cu rochita aia de mireasa? |
|
|
![]()
|
|
Fides, mersi de pont.
Asta-mi lipsea, de parca nu am destule care ma apasa pe creier |
|
|
![]()
|
|
Pai nu stii ca belelele curg riu? Altfel nu merge... Eu nu pot dormi din cauza bolii, am insomnii, daca dorm 4 ore pe zi e sarbatoare...
|
|
|
![]()
|
|
Am trei nopti, ca in povesti, de cand visez acelasi lucru. De fapt e un cosmar.
Il povestesc la topicul cu pricina. |
|
|
![]()
|
|
Ia spune!
|
|
|
![]()
|
|
Am aflat ca am mai luat un examen. Sunt foarte fericita (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Mai trebuie sa aflu un rezultat la un examen si scap de emotii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:09 AM |
|