IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Diana.
post Feb 9 2010, 03:19 PM
Post #371

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bravooooooo! Felicitari, Oana! Sa fie intr-un ceas bun si sa te ajute Dumnezeu sa duci la capat tot ce ti-ai propus!
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana
post Feb 9 2010, 03:36 PM
Post #372

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Diana, multumesc din suflet.
Totusi mi-i frica, dar in sesiunea viitoarenu o sa mai las totul pe ultima suta de metri
Circula niste discutii intre studenti. Cine trece de primul an, reuseste pana la sfarsit.
Ma uitam pe liste si am vazut ca in primul an sunt 5 grupe iar din al 2lea sunt numai 2 grupe.
Adevarul e ca facultatea asta nu-i floare la ureche. Se spune ca la facultatea Alexandru Ioan Cuza, profesorii sunt mai severi, au cerintele lor peste care nu se trece.

This post has been edited by oana_82: Feb 9 2010, 03:40 PM

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2010, 03:43 PM
Post #373

Fondator eLady.ro

Hehehe, o stiu pe pielea mea. E jale la Cuza, un 6 luat e echivalentul unui 9 sau chiar 10 prin alte centre univeristare, o spun din experienta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Rody
post Feb 9 2010, 04:10 PM
Post #374

Incurabil

Member No.: 7,318

Buna fetelor.

Mda, pana la urma nu mai vine Bucurestiul la Oradea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
In fine, m-am cantarit azi si nu stiu ce am putut face ca am slabit un kg mancand dulciuri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Mna acum iar sunt sunparata, dar incerc din nou sa nu ma mai gandesc la nimic.

O zi perfecta tuturor.:*

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2010, 04:22 PM
Post #375

Fondator eLady.ro

E bine sa ai slabit si nu te-ai ingrasat. Cred ca maninci pe fnd nervos.De cind nu ai mai fost la plimbare? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Feb 9 2010, 05:01 PM
Post #376

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Bravo, Oana! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Rody, nu mai fii trista lasa ca trec toate! Capul sus, mergem inainte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2010, 05:34 PM
Post #377

Fondator eLady.ro

Eu am deja capul varza.

+Quote Post
Rody
post Feb 9 2010, 05:54 PM
Post #378

Incurabil

Member No.: 7,318

Deah, stiu ca trec toate. Azi am iesit la cumparaturi. Si ieri am fost plecata. M-am plimbat foarte mult. Seara ma plimbam prin frig.brrrr
Cand stau in casa, lenevesc in pat, mai fumez (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , mai stau cu laptopul in brate, mai citesc cate ceva si gata. De gatit nu am chef deloc. Mi-am cumparata azi niste piept de pui. Poate ma incumet maine sa pun si eu niste carnita pe gratar, intrucat nu am mai mancat de mai bine de saptamana carne. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 9 2010, 06:29 PM
Post #379

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna seara. Eu de dimineata si pana acum nu avusei curent, adica: fara calculator, fara televizor, fara frigider, si cel mai rau: fara caldura! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Niste tampiti, sa faca asa ceva o zi intreaga cand afara ninge de zile intregi si e frig de crapa pietrele! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Rody, uneori cantarul nu este foarte fidel, in sensul ca se vede luarea in greutate abia la o zi-doua dupa neconformitati. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Dar oricum, nu mai manca dulciuri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu cat mananci mai multe, cu atat ai si mai mare pofta.
Bravo, Oana, pentru examen! Chiar daca acum e mai greu cel putin ramai cu ceva de pe urma facultatii! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu nu vorbesc prostii cu diploma, am colege care dupa ce au terminat au plecat la cules de capsune. Altele care stau din vara pe somaj acasa. Altele, care isi permit, fac un master. Cele care totusi au reusit sa se angajeze lucreaza mult, pe salarii de nimic, iar patronii isi bat joc de ele, pentru ca pot. Cele care au un serviciu bun il au de multa vreme, si nu l-au obtinut pe baza diplomei. Asta e situatia. Nu sunt negativista, ci realista. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Oana
post Feb 9 2010, 06:57 PM
Post #380

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Book, prea pesimista esti!
Nicodata sa nu spui niciodata. Poate Romania noastra se mai schimba si in bine.
Eu am vazut ce se intampla daca nu ai diploma, te duci la vandut covrigi. Eu zic ca-i mai bine la cules capsuni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu mai fi suparata (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

This post has been edited by oana_82: Feb 9 2010, 06:58 PM

+Quote Post

101 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:52 AM