IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Globetrotter
post Feb 9 2010, 07:05 PM
Post #381

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Nu sunt suparata. Oricum, mersi de incurajari! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2010, 07:07 PM
Post #382

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna seara! La mine in bloc e epidemie, a mai murit un vecin. Dumnezeu sa-l odihneasca. Asta e, bloc vechi cu oameni foarte in virsta...
Book, eu nu mai zic nimic, ca ma apuca pandaliile. Asta vara nu era apa cind ne uscam ca-n desert, ca ii apucase harnicia! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 9 2010, 07:32 PM
Post #383

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seaaaaraaa!!
Am o lene de ma doare!!
Am scos un chiept de pui de la congelator si il infas in bacon si il bag la cuptor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vineri nu muncim, de munca nu este, se anunta o perioada taaaare griii inspre negru.
Va pup!!

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2010, 07:36 PM
Post #384

Fondator eLady.ro

Albi face cocon de chept de pui, bravo! Baga-i si niste castravete murat taiat si stors inauntru si niste cascaval, sa maninci pina lesini! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Io nu am timp de lene, desi parca m-ar tenta o tura. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 9 2010, 10:43 PM
Post #385

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

mooaa, deci nu vreti sa stii cat de bun a iesit coconu meu din chiept de pui (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pun poze imediat.

+Quote Post
melcri
post Feb 9 2010, 11:04 PM
Post #386

Incurabil

Member No.: 6,886

Salut,gagici! Am fost la nunta f selecta,cu multi tineri prieteni ai mirilor.(mirele e ultimul meu var primar ce fusese neinsurat). Am dansat nonstop pe orice muzica(a fost excelenta).In tineretea mea nu se dansa in halul asta ca in aceste timpuri.Probabil e muzica antrenanta,stresul maxim pe care-l ai acumulat si vrei sa-i dai drumul,intalnirea cu rude pe care nu le mai vezi asa de des datorita vietii mult prea ocupate,rude de dincolo cu care vrei neaparat sa schimbi impresii plus o infinitate de alte motive.Mancarea sofisticata(ca ptr 5 stele) a mers bine pana la tort cand n-am ami rabdat desi era minuscula felia a fost exceptional si deci am calcat pe bec.Acasa ,la ora 0h 30 min am baut 2 cani de ceai de coada calului si am avut o digestie fara probleme(datorata si gimnasticii de dans din timpul serii).Am avut mereu surprize la nuntile la care merg intalnesc persoane interesante pe care nu le-am vazut de f multi ani si-mi fac placere deosebita sa le revad si sa ascult povestile lor.
Voi sunteti f tinere si poate va surprind cu aceste impresii de la nunta,dar varsta,desi ma simt de 40 ani,face sa cunosc multe povesti de viata si multa lume pe care o intalnesti in asemenea ocazii.N-am fost cu pritenul meu,ci cu mama si de aceea am putut sa am f multi parteneri de dans ceea ce m-a incantat foarte.Am fost surprinsa dim ca nu ma durea nimic(sa bat in lemn),dar totul se trage de la regimul pe care l-am dus in ultima vreme cu gandul ca nu se mai putea cu cele20 de kile in plus fata de acum 30 ani.Nu-mi mai doresc aceeasi greutate ci doar cu 13 mai putin.Sa ma ajute D-zeu sa continui regimul monti.Mai am6 kg de dat jos;iarna intrerup piscina si ptr ca e f aglomerat si nu am unde parca in Poiana,dar abia astept sa vina martie sa merg din nou si sa sufle vant de primavara,de innoire.Daca vreti sa vedeti poze facute acum 2 zile le-am postat azi la grupul montignacelor.Colegii sunt doritori de distractie au spus ca e prea tarziu pana la 8 martie si au propus si o alta sindrofie de dragobete;am propus locatii ptr petrecere si maine treb sa merg si sa arvunesc sala ptr banchetul cu eleviimei de cls a XII a si sa stabilesc meniul.Si-au exprimat dorinta si colegi care nu au avut ore la cls a XII a ca vor sa participe(asa a fost intotd cand am organizat eu petreceri,stiu ca sunt f tari).Acum sunt cu ochii pe elevii mei care treb sa se prezinte la exam de competente la lb rom oral si am avut surpriza neplacuta ca prof lor de la clasa sa se imbolnaveasca ptr 2 sapt (exam e sapt viitoare);Ee destul de greu ptr ei ptr ca metodologia inca nu este stabilita;sunt multe de zis,dar cred ca v-ati pierdut rabdarea citind,cele care ati avut pana la sfarsitul mesajului meu.

+Quote Post
Cindy
post Feb 10 2010, 12:13 AM
Post #387

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Felicitari, Bookie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) A fost greu?
Ma bucur ca te-ai distrat, Melcri! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2010, 01:43 AM
Post #388

Fondator eLady.ro

Melcri, chiar ma intrebam zilele astea pe unde esti, ca nu te-am mai prea vazut! Fain te-ai distrat! Ca partea buna e mai vezi si alte fete, mai discuti si cu alti oameni, te mai relaxezi si mai uiti de cele de zi cu zi! Bravo pentru tine, ma bucur si o sa ma uit la poze cu mare drag! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 10 2010, 02:50 AM
Post #389

Incurabil

Member No.: 868

'Morning, girls !
Somnul se lasa asteptat si la mine-n ograda, ce sa-i faci ?
De vis rochia, Pink, pentru o secunda mi te-am imaginat imbracata in ea si aratand ca o printesa, nu ca o mireasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .
Book, felicitari pentru licenta, oricum ai privi lucrurile, e o realizare importanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu se stie ce-ti rezerva viitorul si prin ce zari ale lumii vei avea ocazia s-o folosesti. Si poate si la noi se vor schimba odata si odata lucrurile in (mai) bine.

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2010, 03:02 AM
Post #390

Fondator eLady.ro

Seara buna, Silvia! Eu am dormit de la 10 pina la ora 3. Cind am fost trezita, ca s-o gindit cineva ca am dormit prea mult. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:56 AM