![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pai ce sa zic? Mananca, nu te abtine. Desi mie ultima data cand am mancat mi s-a parut gretos de dulce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oricum, daca e singura exceptie nu cred ca o sa te afecteze prea tare. Singura problema este ca poate sa iti creasca pofta de dulce. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Considera-l ca pe un premiu. Dar nu repeta! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Oana, bravo pentru nota! Succes si in continuare! This post has been edited by Book: Jan 23 2010, 08:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Bine Pink tu tii de mai mult timp. Eu abia am inceput:)) Oricum vreau sa tin practic cam toata viata:d.
A venit azi cumnatelul meu din Italia si mi-a adus si asta. Mi-a trimis maicamea desi mna stie ca sunt la regim. Si ea se tine cat de cat corect acolo. Am primit si cioco cu 99% cacao, dar e mult prea amara. Mi-a mai adus branza ( Camoscio D'Oro ceva d egenul cred ca se scrie) e mai moale si cu crusta din mucegai.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ih vrand nevrand mi-a deschis apetitul si am tot zis ca atunci cand ma hotarasc sa fac o exceptie sa fie cu ceva care sa merite... Uai ...am mancat o felie mareeee..... Acuma ma simt cat o balena si cand ma gandesc ca am bagat in mine zahar, faina alba, etc.,ih A meritat, dar altu nu mai vad curand. Nici nu mai imi doresc. This post has been edited by Rody: Jan 23 2010, 08:38 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
ha ha. Asa m-am simtit si eu. Azi am renuntat la cina si am papat pomelo (cam mult). Nici nu stiu ce indice are... grrrr.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara doamnelor!
Eu sunt bine acum, multumesc de intrebare. Pink, panetone e cozonac. Am scapat de fost, cel putin pentru moment, sper sa fie permanent. Oana, felicitari pentru examen!! Va pup si o noapte buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Si eu te felicit Oana! Multa bafta si in continuare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu poftesc doar la ciocolata neagra si Rafaello. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Astazi e ziua mea de lenevire desi as avea si azi treaba. Cam pustiu pe-aici. Voi ce faceti?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Neata Scaiut! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Si eu lenevesc azi cu toate ca asta am facut si ieri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata fetelor.
Nu stiu ce am ca de zile acult intr-una o melodie si nu ma mai satur de ea. Ma cam obsedeaza... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ce faceti azi? Eu ar trebui sa invat intensiv. Saptamana care urmeaza am 3 examene. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La fizica am luat 9. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bravo Rody. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:20 AM |
|