![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) E o restanta, l-am picat, am dat foaia goala.
E istoria psihologiei. Imi picase ceva la care nu dadusem atentie deloc, mi se paruse neansemnat. Mai am duminica la engleza si am scapat. Profu ne vorbise la curs numai de Freud si psihanaliza, behaviorism , gestaltism etc. Am crezut ca ne da putin din fiecare si le-am invatat pe alea. La examen a picat epistemologie si nu mai stiu ce,la care nici nu m-am uitat. Mai bine de jumatate din studenti s-au ridicat si au plecat cu coada intre picioare, iar profu a ras de noi "ca nu am picat pe subiect". Mi-am invatat lectia, sa invat tot, macar ideile principale. This post has been edited by oana_82: Feb 11 2010, 09:22 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata. E am un tren mare in cap. Care s-a ciocnit de un avion, un portavion siun submarin.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi, girls! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta a fost la comunicare.
Oana, succes la examen! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fac fietili? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Fides ,am tot fost pe aici ,dar n-am scris;acum gatesc:brocolli la cuptor,am ciorba de amnzat cu legume,vinete salata cu rosii cherry si pregatesc ingredientele ptr salata boeuf ptr maine.La sf de sapt fac o placinta cu mere evident nu ptr mine ca nu-i conforma.
|
|
|
![]()
|
|
Ai musafiri sau faci papa pentru mai multe zile? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Oana si Book felicitari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa va zic si eu noutatile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am luat sala!!!!!! Traseul e pe 24 februarie. Sper sa-mi poarte noroc Dragobetele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am fost plecata la soacra mea din cauza unui botez de nepotel mititel si frumusel. Si am ramas inzapeziti acolo. Aseara la 6 am ajuns acasa, plecata de la 8 dimineata. Nu vreti sa stiti cum a fost drumul si cat am stat pe centura Bucurestiului (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Bine ca am ajuns acasa. Va pup dragelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! Bine ai revenit, Teo! Chiar ma gandeam ca nu ai mai intrat de mult pe aici pe la noi.
Eu azi sunt foarte somnoroasa pentru ca am dormit vreo 3-4 ore adunate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bravo Teo! Ce ma bucur pentru tine! Bafta multa, iti tin pumnii. Ce face junioara?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Bravo Teo (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Mult succes la traseu !
Hai ca pana atunci poate se mai curata si drumurile... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:24 AM |
|