![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tare e ciudata vremea asta... Azi-noapte a nins cu viscol si vijgarau pina pe la 5 si la ora 6 incepuse sa picure...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Acum ploua de zor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai sa-mi bag piciorul, se face varza...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo Teooo!!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Si succes la traseu!
Kryss, de ce ai dormit asa putin? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Fides,am ramas fara mancare ac am avut petreceri si o sa-mi impart mancarea pe mai multe zile;doar o parte din ele imi ajung pana la sf de sapt,aperitivele
Felicitari ptr examenele luate fetele.Dupa zaharul ingurgitat la sindrofii am o diaree de nu stiu ce sa mai fac;a uitat stomacul meu sa digere chestiile astea |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Am luat 8 la introducere in psihologie (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) , iar azi am scris binisor la examen. Astept si la asta rezultatul.
La engleza nu mi-i frica, mi-am facut toate temele din carte si exercitiile, mai trebuie sa repet traducerile. Felicitari Teo, bafta si la traseu. Eu ma apuc de invat saptamana viitoare, sa dau si eu sala. Mai am 5 sedinte de condus si as vrea sa prind zapada, sa am experienta. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo, Oana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu n-am mers niciodata pe zapada... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
inseamna ca n-ai fost nevoita;ce-am patit eu ieri:am patinat pe zloata ptr ca un cauciuc din spate era prea moale si cand sa plec de la scoala aveam pana,s-a desumflat incet incet;am dus roata la vulcanizare si astfel dintr-o zi cu 3 ore de curs am petrecut si cu o sedinta furtunoasa, de la 7 30 pana la ora 4pm obosita moarta;poate ma transport maine la piscina sa ma mai destresez,ca iara vine zapada de sambata.
|
|
|
![]()
|
|
Lasa, ca eram eu ieri cu taxiul (taximetristul imi e vecin) si la o curba a dat masina din fund mai ceva ca la lambada... si nu avea deloc viteza, ca omul e ofarte atent! Si alaltatieri era sa intr unu`n noi cu ditamai masina de teren, ca se grabea pe poleiul ala si avea si o masina care nu derapa deloc! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Book, am dormit putin pentru ca am avut o mare durere la genunchi la ambele picioare(reumatism), mi se trage de la vreme. M-am uns cu creme dar degeaba.
Melcri un ceai de menta iti recomand si pastilute(stii tu de care). Teo, bravo pentru sala si bafta la traseu! Scuze ca nu ti-am scris mai devreme dar la cat sunt de adormita.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oana,bravo si tie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:18 AM |
|