![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Teo, aiurea tare cu chestia asta. Trebuie sa le iei de urechi, a fost o gluma proasta. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce fceti fetelor?
Eu ieri am pierdut toata ziua degeaba aproape, dar aveam si o dispozitie groaznica, ma durea burta... (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif) Eu acum ma chinui sa scriu cu o mana din cauza ca jivina asta mica s-a urcat in brate si nu mai vrea sa se dea jos. Daca ati vedea-o, sta ca un copil agatata de mine! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Dar ce jivina ai, Book?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
O mata lipicioasa, am mai pus poze pe la animalute! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Teo, bine ca-i fetita sanatoasa ! Si chiar ar trebui sa faci o reclamatie sau ceva pentru acea educatoare . Chiar si asa, in caz de Doamne-fereste, sa stii ca si scarclatina e un fel de "boala a copilariei" ce-i drept, mai rar facuta.
Cu toate astea eu am facut, o forma destul de grava , am stat izolata la domiciliu o luna si ceva dar nu a trebuit sa ma internez nici macar o zi. Ma monitoriza periodic un medic cu care familia mea se cunostea si a fost una din lunile pe care mi le amintesc cu drag (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , cand colegii mei se chinuiau cu lucrari de control eu ma indopam cu portocale si ma uitam la telenovele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Apoi m-am intors ca o zana cu vreo doua saptamani inainte de terminarea anului scolar si am "ras" toate notele de 10 pe motiv ca deh, doar nu era sa pierd anul ca am fost bolnavioara . Ce vreau sa spun, oricum e o situatie , nu pune raul inainte si mai ales nu strict dupa ce ai citit ceva pe internet. Multa sanatate ! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mi-am pus un nou avatar.
Acum am si eu un animal, enervant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziua, buna ziua! Raportez: m-am culcat la 5 dimineata, m-am trezit la 10, mi-am baut cafeaua, mi-am luat pastilele, in timpul asta am mai dat in clocot puiul catelului, sa aibe ce sa pape deseara cu bobite...
M-am facut apoi mai-mai si m-am dus sa ma impuste-n fund la colt cu o injectie noua. Si dupa asta am venit la birou si m-am apucat voiniceste de treaba! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua, feletolr!
Am avut cateva zile de poze pana la 5-6 dimineata, dormit 2 ore pe noapte si tot asa. Cartea de vise e un fel de caiet cu poze si alte alea cu dorinte sau vise si tot asa. N-ati vazut secretul cu panoul magic? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma intreb ce s-o fi intamplat cu Tiana. Sper sa nu fi patit ceva, ca a disparut asa brusc... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Tiana parca avea probleme cu netul lately. Si cateodata mai era plecata. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by Cindy: Feb 12 2010, 06:08 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:31 AM |
|