![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Stiu dar a trecut destul de multa vreme...
Larisa, ce haioasa povestirea ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te-ndopai cu portocale si te uitai la telenovele, ai? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Foarte dragut animalutul enervant, Oana! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pink, ce secret? Ce panou magic? M-ai bagat in ceata de tot... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pai si cartea aia a viselor ti-o faci tu sau cum? Eu fusei prin oras si e iar targ de haine la teatru. Porcarioare, ca de obicei, dar am gasit un stand cu chestii interesante, tot felul de produse... o sa pun si poze la shopping. This post has been edited by Book: Feb 12 2010, 09:29 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, iti pui dorintele undeva. E mai usor intr-un caiet sau agenda. cel din Secretul (The Secret - e un fel de documentar despre Legea Atractiei) le-a pus pe un panou. De exemplu daca ai vazut intr-o revista o casa care e pe gustul tau, o decupezi si o pui acolo cu ata la care ti-ai dori sa o realizezi. Sau locuri pe care ai vrea sa le vizitezi, lucruri de realizat si tot asa.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce interesant!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Si ce mai ai pe lista?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Da-da-da, si eram super rasfatata ! Imi amintesc si acum telenovela din perioada aia ...Celeste parca-i zicea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pinkule nu vreau sa te demoralizez, daca tu crezi in lucrurile astea e foarte bine, e important sa crezi insa eu una am vazut documentarul si l-am gasit un fel de ...insiruire de sfaturi gen Cosmopolitan "top 10 tips" sa-ti faci viata mai buna. daca lucrurile ar sta asa , ne-am face toti un panou "wish list" , am citi cartea lui Donald Trump si ar geme pamantul de oameni bogati, frumosi, implinisti, fericiti etc. Adica ...am si eu un prieten care dupa ce a vazut filmul si-a pus pe panou ceva in genul "pana la 30 de ani o sa am o vila pe Coasta de Azur si salariu 10.000/luna " ...si mi s-a parut induiosator de naiv. Adica ...visele astea se impart in doua categorii : cele realiste si cele ce tin de domeniul SF . Cele ce tin de domeniul SF , le poti scrie pe toti peretii ca tot SF vor ramane. Cele realiste si realizabile e suficient sa le ai in minte si sa le tintesti si cu determinare , rabdare si putin noroc se vor materializa fara sa le atarni pe vreun perete . Hai ca m-am lungit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar asta-i filozofia mea. E bine sa ai teluri ceva mai sus de inaltimea ta ca sa ai catre ce tinde dar daca pui telurile prea sus ....risti sa nu le mai vezi . Nu mi-o lua in nume de rau (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu stiu daca tine doar de vise. Eu cred ca tine de scopuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adica mie mi s-au indeplinit cateva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sia m primit niste vesti extraordinare de curand si se cam leaga. Acum nu stiu daca datorita caietului sau datorita faptului ca nu ma las pana nu am ce-mi doresc dar are legatura cumva, nu? Norocul ti-l cam faci si daca nu ai un scop, un tel, etc., pentru ce naiba lupti? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Faptul ca ti s-au intamplat lucruri bune care se leaga intre ele tine de gandirea pozitiva si de autosugestie , ceea ce e foarte fain cand se materializeaza in situatii fericite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu m-am uitat la Celeste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce vremuri ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eram o telenovelista pe la 10-14 ani , noroc ca mi-a trecut iremediabil de atunci . Dar am invatat spaniola din Sarmana Maria si cate si mai cate . Ma certam cu Jose Armando prin camera , ca ma insela (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bia, nu stu daca asta iti sune ceva: "Spune-mi ce gindesti ca sa iti spun ce vei deveni..." (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, sa stii ca si eu ma mai uitam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apropo, zappam eu zilele astea si am dat accidental peste Sarmana Maria, nu imi vine sa cred ca se redifuzeaza si acum! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu niciodata nu am inteles de ce ii chema pe toti Jose Armando. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:55 AM |
|