![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, Fides, cam asa...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata!
Am vazut si eu o "telenovea", pe la 12-13 ani, se numea Perla. M-am gandit apoi ca mai bine ma uit la Tom si Jerry (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi e ziua fetitei mele, implineste 5 ani. Anul trecut i-am cumparat tort si am umplut casa de baloane. Anul asta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
La multi ani fetitei tale , Oana !Sa fie sanatoasa ! Poate poti face o prajitura in casa spre exemplu, sau iesi la o plimbare-n oras . Nu stiu cum e la Iasi dar in Bucuresti e un soare stralucitor . Trebuie sa ai atitudinea de sarbatoare , sa simta ca e o zi speciala chiar daca nu e loc de vreun cadou pompos. Eu cred ca copilasii ( scuze cacofonia) au o capacitate de a intelege pe care adultii o subestimeaza. Nu te va judeca daca o sa o rasfeti si o sa o giugiulesti sa se simta in cea mai importanta astazi !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
La multi ani, fetitei tale, Oana! Sa fie sanatoasa si fericita pentru ca are o mama asa de puternica! Improvizezi tu ceva pentru ziua ei, e buna ideea Larisei de a face o prajitura de casa, poate chiar un tort.Te pup si o zi fumoasa!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Multumim pentru urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Afara ploua bine de tot. Ii cumpar baloane, ca-i plac foarte mult si le pun unde vrea ea. Aveti dreptate, improvizez eu ceva. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Aseara am fost in club si inca sunt in pat! La multi ani fetitei tale Oana! Sa-ti creasca mare si frumoasa si destepata!
|
|
|
![]()
|
|
Scaii, mersi frumos.
Te-ai distrat aseara, bravo! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna fetelor!
La multi ani fetitei, Oana. Sa creasca mare si sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna zua, dragilor. Ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa, Oana. |
|
|
![]()
|
|
Mersi ,Fides.
Eu imi fac o cafea si ma apuc de tradus textele la engleza, care-s destul de grele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:41 AM |
|