![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bafta, Oana si la multi ani ferciti fetitei!
Girls, ce faceti de "Valentine's"? (IMG:style_emoticons/default/pimp.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Noi sarbatorim Dragobetele pe 24! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Tu ce faci?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Eu nu fac nimic special, I'm a single lady, but I'm happy . Dimineata la sala, dupa-amiaza lectii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , printre picaturi poate reusesc si eu sa termin de citit Simbolul, ca l-am lasat balta.
Azi fac o prajitura Monti cu mac si faina de migdale si ma delectez maine cu ea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sa-ti traiasca fetita, Oana , un pupic pentru ea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu vreau sa fac o crema de ciocolata gen Fineti dar Monti. Sper sa iasa.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Frisca si ciocolata neagra topita la microunde sau bain-marie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pui frisca incet-incet... sa vezi ce minune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu sunt suparata. Tocmai am vazut ca dintr-un cercel purtat doar o data au cazut vreo trei pietricele minuscule... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De asta nu-mi place mie sa am bijuterii pretioase, pentru ca le pierd sau se strica si apoi plang dupa ele... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi pare rau, Book... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De asta nu-mi cumpar nimic cu pietre. Se strica extrem de usor. Iar daca se strica, pietrele sint scoase cind duci aurul la schimb si ti le pun in brate. Ca-s zirconiu sau mai stiu eu ce. Si platesti cit nu face. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si ramii si fara bijuterie... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ce faceti de e linistea asta pe-aici? Eu imi umplu cada a doua oara ca prima mi-o iesit dopul (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) am vopseaua in cap (ma vopsesc prima data dupa mai mult de 7 luni!!!), mi-am razuit calciiele, m-am epilat, o sa fac baie, ma dau cu creme (tot ce gasesc, pun pariu ca pina dimineata nu termin daca le iau la rind! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si eventual si cu un pic de autobronzant asa, ca tot m-a palit frenezia dupa care o sa imi fac si unghiile intr-un cicolatiu de l-am cumparat ieri. N-am mai ifolosit nuanta asta pina acum, sa vedem ce-o iesi...
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Di, se pare ca tu atunci cand nu ai de lucru iti faci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu am fost la piesa de teatru in seara asta, foarte misto piesa si dupa aia sa mananc in oras. Abia acum 10 minute am ajuns si deja m-a luat somnu.
|
|
|
![]()
|
|
Ce pieasa ai vazut, Scaiut? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am iesit din baie mai-mai ...Am o culoare de pui la cap. Pare-se ca m-am dezobisnuit...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:51 PM |
|