![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mersi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ih nu stiu ce am ca sunt foarte trista si nu reusesc sa ies din starea asta. Vreau sa ma mobilizez sa invat, dar imi vine sa stau non-stop in pat sa nu ma gandesc la nimic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Rody, felicitari!
Fizica e foarte grea, asta inseamna ca esti tare, nu gluma. Azi trebuie sa ma apuc de invatat. Peste o saptamana am cele mai grele examene:statistica descriptiva si istoria psihologiei. La astea nu mai sper la note mari, ma rog doar sa le trec. Sa aveti o zi frumoasa . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pai e grea, dar a fost un test grila dci relativ simplu. Daca invatai cat de cat teoria si formulele nu era greu deloc sa le rezolvi. Am avut 49 de intrebari si am facut 47 corect. Practic am invatat 2 zile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
PS: Bafta in continuare Oana. O sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Starea de lene o ai cel mai des in sesiune. Cand stii ca nu ai voie sa stai,atunci iti doresti cel mai mult sa lenevesti. Felicitari pentru nota, Rody!
Eu tocmai mi-am mai terminat un comentariu pentru facultate(ultimul, din fericire). |
|
|
![]()
|
|
Lenea ca lenea, dar aici sunt mai multe baiuri..
Cred ca la un moment dat toata lumea trece prin ceea ce trec eu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Rody,pui mic da` prin ce baiuri treci tu?
Varsa tot aici...ca sa treaca (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) offf multe care nu prea imi vine sa le postez pe forum.
Sunt chestii de moment. Sper sa treaca odata perioada asta ciufuta:) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Am intrat si eu rapid sa va urez o saptamana cat mai frumoasa! V-am pupat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Neata fetelor! O zi fumoasa si mai calduroasa! (ca la frigul asta nici nu-ti vine sa iesi din casa) (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu am stat 5 minute afara de dimineata si am inceput sa lacrimez de frig (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:23 AM |
|