![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oau, ce as vrea eu sa am 4 zile libere, fara sa ma futaceasca nimeni la cap...
Szi, e un anunt de vreo doi ani in forum Announcement: Important: Vizualizare profile si trimitere PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Oana draga ma aduci cu picioarele pe pamant cand te aud ce mari pb ai;nici nu le mai simt pe ale mele,nu reprezinta nimic pe langa ale tale.Te felicit ca rezisti eroic,dar nu ai pe nimeni pe langa tine aproape? Daca nu,niste rude parinti frati surori,prieteni?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Oana, dar fostul sot nu te ajuta deloc financiar...?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Cindy, imi aduce lapte si pempars pt copii si cateva bomboane, iar pentru ele trebuie sa indur multe... Parca m-ai simtit de mi-ai pus intrebarea asta. Chiar ieri am fost si la politie si i-am facut o reclamatie, sa nu m-ai vina deloc la usa mea. El incearca sa ma demoralizeze mai tare, imi spune ca nu reusesc nimic cu facultatea. Cat am fost in sesiune venea pe motiv ca vrea sa-si vada copiii si-mi facea scandal in casa, era nervos ca si-a pierdut banii la jocuri. Banuiesc ca acum joaca in fiecare zi. Ma santajeaza emotional. Daca vreau bani, trebuie sa fim impreuna. Daca nu-i deschid usa, zice ca-l indepartez de copii, etc etc Doamnelor, ma gandeam cat de mare e diferenta intre mine si voi. Imi este rusine uneori sa mai scriu pe forum. Citesc ce scrieti voi, ce mancaruri gatiti, ce v-ati mai cumparat...iar eu ce sa postez? Eu pot doar sa vin sa va mai intristez putin sau sa va stric dispozitia cu problemele mele din lumea saracilor. Ma gandeam ieri ca poate nu ar trebui sa scriu lucrurile astea... Astept cu sufletul la gura telefonul celor de la primarie. Ieri a venit vice-primarul la mine si m-a felicitat pentru puterea si vointa mea. Mi-a intins mana si nu stiam cum sa reactionez...mi-a strans mana iar eu l-am privit direct in ochi si i-am zis ca-mi pun toata increderea in el. Cred ca l-am speriat cu privirea mea disperata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A plecat cam trist, ceea ce m-a pus pe ganduri. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Dar ceilalati,unde sunt???
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Oana, sa stii ca noi n-aveam parerea asta despre tine si sunt convinsa ca te ajuta sa te mai descarci. Doar de aia suntem aici, sa ne impartasim probleme ca poate impreuna gasim si o solutie. Sa stii ca ai reusit multe fara fostul tau sot si n-ar trebui sa te santajeze sentimental pentru ca tu esti mai puternica de-atat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata.
Fides, am inteles acum. Ideea e ca inainte puteam vizualiza profilele oricui, chiar daca nu eram admin. Insa acum nici pe al meu nu il mai pot vedea. Oana, nu gandi asa, ca nu ne-am strans pe forumul asta sa ne laudam ce ne-am cumparat si ce mancaruri sofisticate stim sa facem. Ne-am strans aici o mana de oameni care au ceva in comun: bunul simt, omenia si respectul fata de cei din jur. Suntem alaturi de tine si ne bucuram impreuna cand iei o nota buna la examen si cand razbesti prin viata, desi esti atat de icnercata. Pentru mine esti un exemplu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Sunt cam trista azi, n-am vrut sa jignesc pe nimeni.
Mi-am aprins candela si astept cu sufletul la gura o veste buna de la primarie. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Nu ai jignit pe nimeni. Noi iti tinem pumnii si cand afli vestea sa ne anunti si pe noi. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Iti tin si eu pumnii cu primaria, Oana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , sper din tot sufletul sa reusesti. Dumnezeu e mare.
Apropos de primarie, si eu am rezolvat o problema spinoasa in decembrie, si tot cu viceprimarul am discutat. A, si inca ceva: daca nu primesti nici o veste zilele astea, nu dispera, te duci din nou la usa lui. Nu se poate sa nu reusesti, tu esti geamana de-a mea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . This post has been edited by sylvia_31: Feb 16 2010, 10:49 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:51 AM |
|