IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Diana.
post Feb 16 2010, 03:23 PM
Post #521

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oana, tu esti bogata. Ai copiii linga tine si esti sanatoasa. E cel mai important lucru, sa nu uiti asta niciodata. Si nu mai spune ca esti saraca. Un om sarac nu are o bucata de piine si o cirpa pe el, tu ai, de bine, de rau, un acoperis deasupra capului, ce pune pe masa, un calculator, o conectiune la net. Ca banuiesc ca si tu faci mincare. In ceea ce priveste problemele, stai pe pace, fiecare le are pe-ale lui. Sint multe fete cu probleme pe-aici, unele cu probleme mult mai mari decit ale tale, insa nu e treaba mea sa dau nume si sa povestec lucruri personale, pentru ca nu e treaba mea sa discut problemele altora. Si, in plus, nu-mi place deloc sa birfesc. Ba mai mult, ma calca pe nervi aia care nu pot dormi de grija altora!

Eu nu mai vorbesc despre problemele mele de cind mi-au fost rastalmacite si folosite spusele impotriva mea pentru scopurile altora, ajungindu-se la "Fugiti, corabia se scufunda, Diana da faliment" de mi s-a facut greata si m-am minunat cit e lumea de credula si usor de manipulat.
Si nu am de gind sa ma simt vinovata ca traiesc sau pentru cum traiesc. Sau sa ma justific. Muncesc de-mi sar capacele pentru fiecare leut, fiecare leut e platit cu oboseala, insomnie, suferinta si cu boala grea.
Fiecare traieste dupa puteri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si nici nu o sa ma simt inferioara altora ori sa imi pun unghia-n git ca ala are nu stiu ce si eu nu. De fapt ma doare la basca. Nu sint invidioasa si traiesc fara sa duc grija altora.
Sa fiu eu sanatoasa, ca restul se rezolva intr-un fel sau altul.

Cind o sa iti fie mai greu sa te gindesti la copiii tai. E normal ca tatal lor sa vrea sa te descurajeze pentru ca e un act de "barbatie" in viziunea unora sa iti tina nevasta cit mai dependenta de ei, ca altfel nu se simt bine. Si nu conteaza ca nu-s in stare de nimic, pentru ca fac pipi din picioare se cheama ca-s barbati. Iar cind tu vrei sa devii mai buna, sa fii independenta, el devine un nimic, o persoana inferioara tie. Iar pentru un barbat complexat si slab, cum pare sa fie el din descrirerile tale, asta e o tragedie.
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 16 2010, 03:55 PM
Post #522

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna, fetelor.
Oana, sa nu-l lasi pe fostul sot sa te demoralizeze. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Am impresia ca barbatilor in general nu prea le convine ca femeile "lor" sa fie complet independente sau sa se descurce singure... Desi nu imi dau seama prea bine de ce. Oricum, sunt sigura ca o sa te descurci! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie imi este rusine de preocuparile mele atunci cand ii aud pe altii ce probleme au. Dar, pana la urma, fiecare om are problemele si dezamagirile lui.

+Quote Post
Teocris
post Feb 16 2010, 03:58 PM
Post #523

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Oana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce sa mai zic in asa fel ca sa nu repet cuvintele deja spuse? Sunt alaturi de tine si daca vreodata ai nevoie de ceva, indiferent ce (banuti, hainute, mancare, un umar pe care sa plangi, o vorba buna...) nu ezita sa ma contactezi. Iti inteleg foarte bine necazul si poti avea incredere in mine.
Ai grija de tine si pupa-i pe copilasi din partea mea si a junioarei mele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Oana
post Feb 16 2010, 06:39 PM
Post #524

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna seara.
Am umblat azi toata ziua sa-mi fac dosar pentru alocatie monoparentala si ajutor social.
Doamne ...cata umblatura.
Nu am primit telefonul mult asteptat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Probabil sunt si ei ocupati cu probleme urgente.

Diana, imi pare rau sa aud ca sunt persoane cu probleme mai grave.
Silvia, m-am mai domolit cu disperarea asta, ce-o fi ,o fi...
Teocris (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru tine si fetita ta.

+Quote Post
melcri
post Feb 16 2010, 07:08 PM
Post #525

Incurabil

Member No.: 6,886

Draga Oana,fiecare dintre noi sunt convinsa ca putem sa-ti povestim din reusitele noastre;fii increzatoare,ce pot sa-ti spun sa-ti ajute D-zeu sa gasesti puterea sa treci peste greutatile pe care le ai,sa lasi in urma necazurile si poate sa gasesti omul care sa-ti impartaseasca grijile,dar nu-l da deoparte pe tatal copiilor si fa-l responsabil de toate pb.

+Quote Post
Cindy
post Feb 16 2010, 09:29 PM
Post #526

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Oana, dar eu nu inteleg, tatal nu plateste pensie alimentara?? Bomboane si pampers echivaleaza cu aproape zero!
Mie sa stii ca mi se pare ca esti fenomenala! Eu de-abia reusesc sa am grija de mine, dar de 3 copii, o responsabilitate imensa! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Eu vineri incep noul job. Si dupa ce am acceptat oferta lor, am vorbit cu hr-ul, au inceput sa ma sune altii sa ma duc la interviuri! LoL (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mereu mi se intampla asa.

+Quote Post
Oana
post Feb 16 2010, 10:10 PM
Post #527

Incurabil

Cindy (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
El nu plateste pensie alimentara, nu l-am dat in judecata si sincera sa fiu nu am puterea sa umblu acum prin procese.

Tocmai am fost la spital cu un baietel . I s-a umflat cuculetul dintr-o data si cum sunt prapastioasa...
A facut o iritatie pentru ca i-am pus alt model de pempars, de la alta firma.

O seara buna.

+Quote Post
Diana.
post Feb 17 2010, 02:20 AM
Post #528

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna seara, buna seara! Ce fac gagicile ? Eu tocmai am terminat de trebaluit pe la bucatarie, desi daca-mi pun intea, ma duc iar ca n-am facut snitelele, asa cum mi-am propus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oana, bine ca e doar o iritatie!

Va invit la o prajiturica cu lime
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/pajituraculamiie02.jpg)

+Quote Post
Bia
post Feb 17 2010, 06:56 AM
Post #529

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Buna, fetelor! Nu am mai trecut de o zi pe aici. Acum m-am trezit mai devreme sa-mi rezerv o ora macar azi de forumit. Pe mine personal ma linisteste. Cateodata ma simt asa luata de val si de situatie si eu dar ma mai deconectez cu voi. Cel putin pentru moment. Sunt foarte trista ca sora iubitului meu nu e bine deloc. Tratamentul facut de sarbatori nu a dat rezultate si nu-i pot face transplantul. Si iubitul meu e la pamant. Habar nu am ce as putea sa-i zic si sa fac.

Trebuie neaparat sa fac ceva si cu dieta mea ca nu se mai poate. Lucrez si nu mananc si cand mananc mananc putin si mai nimic sanatos. ieri am mancat o clatita de-aia groasa de naut si soia cu gem, o cana de lapte (asta dimineata0, o cafea pe la 2 si seara 4 ciocolatele Merci si un pahar mare de suc de mere. Apoi direct in pat de oboseala. Acum de la capat. Totusi imi e cam rau si nu prea pot manca orice. Ma balonez de la tot si am crampe. Sunt si constipata. Ciocolata aia de aseara si sucul de mere m-au energizat. Pe de alta parte traiesc o frica constanta de a nu ma ingrasa iarasi. Imi vine sa plang cand vad unele modele cu care lucrez si ma deprim instant. Mi se pare ca sunt ultimul om in comparatie cu ele.

Azi am doua sedinte foto. Deja au inceput programarile de nunti pentru anul asta, in vara. Unele s-au nimerit 2 in aceiasi zi si aproximativ la aceiasi ora si nu stiu cum sa fac sa nu dezamagesc pe nimeni. Clientii insista sa-i fac eu, chiar daca am recomandat si pe altcineva (o fosta colega foarte buna). Nu stiu cum o sa rezolv pe toata lumea. As vrea sa plec in toamna sa-mi fac 1 modul la MUFE. Fara unul sau doua de-astea macar nu pot lucra pe proiecte externe si cu bani mai multi (mai bine zis sa fiu platita normal, la niveluld e cunostinte) si nici concura la anul la IMATS. Mi se pare ca ma invart in cerc si incep sa nu am incredere in mine iar. As cere o echivalare dar mi-e teama de raspuns si deci nu am curaj deocamdata.

Va invit pe toate la o cafeluta cu spuma de lapte si sirop de menta (preferata mea). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Pink Lemonade: Feb 17 2010, 06:59 AM

+Quote Post
Oana
post Feb 17 2010, 08:30 AM
Post #530

Incurabil

Neata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:32 PM