![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata, Oana! Cum esti?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata si de la mine! Pink, imi pare tare rau s-aud de sora iubitului tau. Sa stii ca arati foarte bine asa si doar stii si tu ca Monti zice sa nu rabzi de foame. Oana, sper ca ti-e oki baietelul.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Pink, mersi de intrebare.
Astept sa iasa soarele si sa sune telefonul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Scaii, e ok copilul. Nu vrea sa stea cu cuculetul in ceai de musetel, dar gasesc eu o solutie. This post has been edited by oana_82: Feb 17 2010, 09:07 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pinku, imi pare asa de rau... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Multa saanatate fetei. E trist... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oana, pune-i o jucarie linga el si s-ar putea sa il pacalesti mai usos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Fetelor, buna ziua!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi e o zi superba si afara si inauntru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sunt foarte nerabdatoare. Peste cateva ore trebuie sa ajunga sora mea din Egypt cu nepoteii. Nu i-am mai vazut din iunie. Abia asteeeeeeeeeeeeept!!1 Eu sunt iar vesela, nu mai sunt singura, dimpotriva, iar e plina casa. Mama mea ma rasfata, prietenul tocmai a plecat in sat pe la bunici sa mai stea si pe acolo la aer curat. Am vineri un examen la care nu am fost in timpul sesiunii si sper sa fie ok. Am invatat cat de cat si mai urmeaza si maine (sper sa pot de micutii care ajung). Imi pare rau Pink pentru sora iubitului tau. Multa sanatate. Oana de tine nu mai zic. Oricum esti o curajoasa si sper sa ai in continuare putere sa treci peste toate obstacolele. Eu sunt tare voinica si nah sper sa va transmit macar un sfert din buna mea dispozitie si voua. Va puuuuuuuuuuuuuuup. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ciao!
Ce-i cu linistea asta? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Rody, la mine-i cam urata ziua afara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar nu-i nimic, compensam noi cumva. Distractie placuta cu nepoteii si succes vineri. Pink, imi pare rau pentru sora iubitului... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si, in legatura cu dieta, ai dreptate, nu mananci sanatos deloc! Ai grija mai multa de tine. Arati foarte bine si cred ca toate lumea ti-a zis asta. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu este bine sa fi obsedata de look, mai ales daca lucrezi cu modele care arata "perfect'. Trebuie sa gasesti un echilibru si sa te accepti asa cum esti, pentru a nu da in alte tampenii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cindy, ce tare! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Dai de baut! Sa ne spui cum este noul job. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi-i somn de mor.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pai dormi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara.
Am zis eu acum o saptamana ca atunci cand il visez pe bunicul ala al meu, intotdeauna ma loveste o belea. Doamne, am devenit si superstitioasa! Am dat cafea de pomana, sper sa treaca porcaria asta, ca ma seaca Am primit raspuns de la primarie:au zis ca incearca sa-mi gaseasca un loc in centrul ala de mame. Acolo unde nu m-au primit asta vara, de m-au lasat cu copii in strada . Vreau sa va amuzati de o intamplare . Vara trecuta, in sezonul ala urat, m-au trimis tot asa de la primarie pe la anumite fundatii. Am ajuns la Fundatia Diaconia, care apartine de Mitropolie. Aici am intalnit un preot tare ciudat, care m-a luat la rost, de ce m-am despartit de tatal copiilor. Si a inceput el sa-mi povesteasca, ca undeva intr-o inchisoare din tara obisnuiau sa inchida in aceeasi celula barbatii cu sotiile lor (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) , pentru a nu se destrama familiile respective. Concluzia lui a fost ca-mi trebuie o mama de bataie si trebuie sa fiu inchisa intr-o camera cu fostul, pana ce ne impacam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Apoi mi-a zis ca-s frumosa si daca eram sotia lui, m-ar fi alintat Salomea (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Aceasta ar fi dansat pe masa in fata unui rege...etc etc A doua concluzie mi-a fost spusa direct in fata: trebuia sa-i dansez pe masa fostului. Nu am stiut sa ma comport cu el, de asta se ducea la jocuri de noroc. Daca i-as fi dansat pe masa, la bara sau pe tavan...acum aveam de toate, imi ieseau pe nas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Popa nebun! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:52 PM |
|