![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
vai cum spuneam...iar vorbiti doar de mancare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Se adevereste ca totul trece prin stomac. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar ca...
Cindy, dar ce-ti fac mama rochiile de te sperie? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Eu sunt mai speriata de biserici si popi... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Pink, rochia asta e superba. Imi place la nebunie, simpluta dar de efect (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) , si iti sta foarte bine (facand abstractie de marime (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ). Eu pierdui vremea, ma uitai la meci, facui baie, comandai niste cosmetice... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Vreme de relax azi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe mine nu ma sperie rochiile de mireasa, insa nici nu ma fascineaza....
Io astept sa mi se usuce destele, mi-am facut manichiura... Si-as minca o praji cu ciocolata si cu ochii... Of! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Iar manichiura? Eu nu mi-am mai facut-o, maine cred... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mama a facut azi o pseudoprajitura cu ciocolata si frisca (Monti) si a iesit foarte buna! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai am festelit-o la smotru astazi si decit sa o peticesc, am zis ca mai bine o refac...
Poate o rogi pe mami sa ne dea si reteta... mai ales daca are frisca si ciocolata!!! Cred ca e demenstiala. Of! |
|
|
![]()
|
|
Cred ca de fapt e cam ca tortul de ciocolata de la monti... putin modificat. Dar ii zic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Foarte buna, dar dupa 2-3 bucatele mi se taie. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Eu m-am dus la culcare... Noapte buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) This post has been edited by Book: Feb 21 2010, 11:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Noapte buna, Book! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie imi face monitorul figuri. In partea de jos palpaie negru... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! E asa soare afara. Parca asa mai am si eu chef de mers la munca! Oanaaaaaa, te-am vazut online!!!! Pe unde umbli ca n-ai mai intrat aici de ceva vreme???
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata.
Ce mai faceti? Eu am fost la biserica si m-am spovedit. Preotul ala mi-a pus niste intrebari... de am ramas in cap. M-a intrebat daca am facut "spurcaciuni" Si eu ca vitica am intrebat la ce se refera ...si mi-a detaliat : sex de nu stiu care si alt fel de sex si altele si altele de mi s-a incretit pielea (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Prea pe fata le-a spus, nu ma asteptam. I-am zis ca o sa-i spun eu lui Dumnezeu daca am ceva pe suflet si am incheiat discutia. Puteti sa ma judecati ,sa-mi spune-ti ce vreti voi, dar eu nu-s deacord cu genul asta de spovedanie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:09 PM |
|