![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna seara fetelor!
Va multumesc pentru felicitari. In legatura cu chimiile, am asa: Chimie-anorganica, Chimie-fizica si Chimie-analitica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O fi cumva. Mie mi-a placut foarte mult chimia in liceu si mai mult de asta am ales si farmacia, doar ca la facultate unele lucruri sunt atata de abstracte pentru mine. Nu mai sta nimeni sa iti explice ce si cum si de unde apr unele chestii. Trebuie sa deduci singur, sa inveti cum poti si de asta e putin mai greu. Mna o scot eu la capat cu chimiile. Voi ce faceti? Eu sunt tare iubita. Ma pupa nebunii astia mici, tot calare pe mine sunt. Foarte dulci in orice caz, dar si obositori cum bine ziceai Dia. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi, Scaii! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Rody, pentru mine chimia a fost cea mai ingrozitoae materie cred... (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Va pup, ma duc si eu la culcare! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Am aflat de ce nu am bani. Dobitoaca de administrator de la firma din Romania, mi.a virat banii in contul din Romania, pe motiv ca s-au schimbat conditiile bancii si acum tre sa plateasca 2o de euro ca sa mi-i vireze in contul din Italia. Dar pe mine nu m-a anuntat. Dar ma intreb io asa... daca nu intrebam io... mie cand imi spunea? Si ma mai intreb...ea s-a gandit vreo sec sa ma intrebe si pe mine? Ca io nu am cardul ala la mine, si trebuie sa imi vireze sor.mea in contul de aici, deci 20 de euro comision. Oare daca ma intreba si era de acord sa imi ia 20 de euro si sa mi-i vireze direct aici nu era mai simplu? Asa io mai astept 2 zile pana imi intra banii. La draq! Scai, tot am vrut sa te intreb. Ce tema la italiana? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chiar ca dobitoaca, Albi! Moama, eu cu tiroida mea as fi luat-o-n niste suturi de n-o mai spala toata Dunarea...
In alta ordine de idei, m-am vopsit, m-am spalat, mi-am facut pedichiura, am niste sramale uriase-n cuptor si o sa imi fac si manicgiura sa fiu mai-mai... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetelor! Cred ca vine incet incet primavara sau cel putin asa sper. Albi, lumea e plina de cretini! Pai m-am angajat la o firma care are proiecte in Italia si o sa ma trimita si pe mine acolo si intre timp ma trimit la cursuri de italiana. Albi, tu in ce oras esti?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Sa aveti o zi frumoasa de Dragobete azi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aseara am gatit paste cu sos gorgonzola si somon afumat si peste la cuptor in vin alb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Cred c-au fost un deliciu! Yammy!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Ce bine suna ce-ai fact tu acolo, Szi! Sa veti un Dragobete fain!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
`Neata, Pinkule!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 08:05 PM |
|