![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi crapa capu`...
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Offf...Poate niste pastile si putina relaxare ar functiona.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca sint migrene. Presupun. Habar n-am. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am picat la traseu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am terminat si cu asta. Fain Dragobete (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am pus la cuptor 2 mere si 2 pere feliate cu fructoza si unt peste intr-un vas de iena. O iesi ceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-era o pofta nebuna de desert dulce...
Mie mi-e somn. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Teo, imi pare rau... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lasa ca dai iar si iei! Ati vazut la stiri nebunul ala de ataca femei in Iasi? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) This post has been edited by Book: Feb 24 2010, 07:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Teo, imi pare rau... Hai, capul sus, data viitoare iei sigur, ai sa vezi (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara.
Teo, asta-i viata (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) nu te lasa, mai incearca. Cred ca vin si eu din urma ta, am intrerupt scoala de cand cu problemele astea, e platita de mult, dar nu mai ajung si la ea. Nu cred ca i-au din prima, asa ca ma resemnez pentru moment. Book, nebunul a fost prins. Cand ma gandesc ca zilele astea am umblat singura si numaiprin zonele alea... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) M-a pazit Dumnezeu. O seara frumoasa. |
|
|
![]()
|
|
Seara buna. Eu ma pregatesc sa trag o fuga la birou. Bag o tigara, ma imbrac si o tai. See you later! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Doamne!mai voiai si scoala de soferi dupa toate cate le faci si le patimesti;iti doresc succes!
Teo, punct si de la capat! Book,cred ca ai gasit solutia potrivita cu agatatul hartii;poate e posibil pe o tabla cu magneti,suportul ecran de la retroproiector |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 06:43 PM |
|