![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am fost azi la piscina;aveam nevoie tare de tot;mi-a murit o fosta colega de liceu,cancer ovarian .In vara ne-am vazut la intalnirea de 35 ani si nu avea nimic.Am fost praf ieri cand am aflat.Pacat.Ma bucur ca traiesc!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Imi pare rau melcri. Condoleante.
Teo, eu zic sa nu te lasi. Se mai intampla. Noi te sustinem. Di, tu ai pat si la birou? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata
Melcri, imi pare rau tare pentru evenimentul asta. Condoleanta. Ce sa fac ,daca am platit-o anul trecut. Daca nu ma duc, e pacat de banii dati. Trebuie macar sa incerc. Scaii, ce mai faci? O zi frumoasa va doresc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dumnezeu sa o odihneasca! Condoleante, Melcri.
Duminica a murit si un var primar de-al tatei. Tot de cancer. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Multumesc fetele.Ieri de superarea ce-o aveam in mine ,am umblat si eu pe internet sa ma mai descarc si pe unde am gasit ceva de zis m-am exprimat.Azi am o zi ami buna si poate nimeresc un film mai antrenant de vizionat ca ieri o mai dadusem in bara cu filmul lui Oprah,Precious,care e f bine facut, rupt din realitate, dar aia urata.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara!
Melcri, Diana, imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am rezolvat-o cu harta pana la urma, aseara. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Sa vin cu o veste mai vesela: Am dat licenta si mi-a soptit o pasarica (nu sunt 100% sigura) ca as fi luat 9,75. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Oricum, ma bucur mult ca am scapat! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara tuturor!
Eu sunt cam bosumflata. Trebuie sa-mi repar laptopul. Am o groaza de poze de pus pe site si nu pot fara pc-ul meu care e la constatare acum. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acolo am toate pozele mai putin ce am lucrat in ultima vreme. Un site romanesc, comunitate, gen modelmayhem.com dar mult mai slab mi-a propus sa furnizez poze cu lookuri facute de mine pentru poza zilei sau ceva de genul. M-am cam atacat ca nu au oferit niciun ban sau alt privilegiu. Nu le-am raspuns inca dar nu cred ca o fac. Si m-a mai suparat o chestie. Am fost la o petrecere cu un amic. Acolo m-a prezentat, lumea m-a intrebat cu ce ma ocup si boom! Majoritatea femeilor veneau pe rand sa-mi puna intrebari gen "Mie cum mi-ar sta bine?", "Eu cu ce culori sa ma machiez?", "Cum sa-mi fac fata mai slaba, nasul mai mic, etc.". Toata seara am raspuns la intrebari si nu am apucat sa ma distrez deloc. Spre final m-am enervat si le-am zis ca la o programare la machiaj vor primi mai multe informatii. Pe unde ma duc toata lumea ma intreaba ce si cum sa-si mai ia si unde sa mai foloseasca. M-am saturat sa ofer informatii pe gratis si ma enerveaza la culme ca toti le vor de fapt gratis. Eu nu cer frate consultanta juridica gratis la o petrecere. Cu riscul sa devin nesimtita m-am retras frumos in grupul barbatilor si am vorbit despre computere si gadgeturi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Welcome to the club... Pe mine ma intreaba de placi de retea, de hardware in general, desi eu nu am practic nici o treaba cu asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si le spun "domle, nu stiu, nu e treaba mea" preferind sa ii las sa creada ca-s tuta decit sa ma pierd in explicatii inutile vreo tispe ceasuri, ca tot nu vor pricepe nimicuta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Foarte tare faza cu programarea, ar fi cazul sa iti faci niste carti de vizita si cum mai vine vreo amatoare, i-o bagi sub nas sa te sune sa ii faci o programare, acum esti in timpul liber, nu la munci. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pentru fetele din Craiova, poate va intereseaza sa stiti ca e targul de carti gaudeamus la teatru. Mai e maine de la 10 la 6 seara si sambata pana la 2 parca... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara! Eu am iesit in oras cu fosti colegi de facultate pe care nu i-am mai vazut de aproape un an. M-am simtit tare bine!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 03:38 PM |
|