IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
scaii12
post Feb 26 2010, 02:15 PM
Post #681

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Bine, mami. Nu ne faci ceva dulce? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
melcri
post Feb 26 2010, 02:35 PM
Post #682

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Mai,Rody,Scaii nu va prostiti,hai considerati ca ati facut o pauza si reveniti la dieta ca daia suntem pe aici sa ne sustinem.Daca e de dulce luati cioco neagra aia de la Anidor orange e f buna.Hai ca a venit primavara uite ce soare e afara uscat totul si vedeti ca natura isi schimba infatisarea fiti pregatite ca si voi veti fi vrand sa va schimbati infatisarea si e momentul cel mai bun si prielnic pentru slabire,ca vine vara si poate vreti sa va aratati fizicul la soare,plaja bazin;faceti planuri de vacanta si vedeti-va slaba bronzata si pe plaja,la terase......Hai ca ma cheama kukta;fac o ciorba de varza si acum fierb ciolanul.

Am uitat Book sa te felicit ptr prezentarea proiectului ; Felicitari si succes mai departe!

+Quote Post
melcri
post Feb 26 2010, 03:07 PM
Post #683

Incurabil

Am reusit sa merg si azi la piscina si ca de obicei am fost singura in tot bazinul .Am hotarat ca trebuie sa fiu vesela,plina de viata ,sa dau la o parte toate gandurile negre ,sa ma bucur azi ca traiesc, sa ma simt bine in pielea mea si sa fiu aproape de cei dragi.Va doresc si voua la fel sa simtiti.

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 26 2010, 03:16 PM
Post #684

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Mersi Rody, melcri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chestia e ca orgnismul se obisnuieste cu lipsa de dulce, de aceea nu mai simti nevoia dupa un timp. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Daca papi iar dulce e ca un drog, te face sa vrei tot mai mult... Asa ca daca aveti pofta intr-una mai bine va abtineti de tot, nu o sa va multumiti cu putin. (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) Stiu din proprie experienta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Asa e melcri, pentru mine cel mai puternic mobilizator e gandul la felul cum arat, si la cum se schimba corpul me daca mananc o saptamana conform, spre exemplu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Rody
post Feb 26 2010, 03:22 PM
Post #685

Incurabil

Member No.: 7,318

Mersi Melcri. Ai dreptate. Vine caldura, e mai usor. Sper ca pana la vara sa imi ating telul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 26 2010, 10:13 PM
Post #686

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara doamnelor? Ce faceti?
Eu am mancat precum o scroafa si acum ma doare burta.
Io am ciocolata in permanenta in casa. Daca mi se face pofta mananc o patratica doua, si dupa aia cateva zile nu mai am treaba. Chiar si mai mult. Io cand am nevoie de dulce, sunt anuntata de organism (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Scai, io sunt aproape de Torino. Tu unde in Italia vii? Si cand?

+Quote Post
Bia
post Feb 26 2010, 10:15 PM
Post #687

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Buna seara, fetelor!
Nu stiu ce am ca nu am chef de nimic. As merge intr-un club de jazz, ceva, sa beau o sampanie, sa ascult muzica, etc. Uuuh... Cred ca trec printr-o perioada nasoala.

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 27 2010, 10:10 AM
Post #688

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

'Neata.
Eu aseara am fost la shopping de carti, apoi mi-am facut damblaua cu pizza si suc, si-apoi am dormit ca o balena esuata. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Acum pap eggs and bacon si ma plimb pe forum. Unde sunteeeti?

+Quote Post
albinuza
post Feb 27 2010, 11:32 AM
Post #689

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
Am baut o cafea, ma duc sa imi mai fac una, ca lesin de somn. Si dupa aia ma apuc de curatenie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voi ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
melcri
post Feb 27 2010, 11:41 AM
Post #690

Incurabil

Eu am terminat ciorba de varza,am luat grasimea de deasupra dimineata si acum am terminat-o;mi-am pregatit de calcat vreo 5 masini de spalat),voi face o conopida la cuptor si un tiramissu(nu-i ptr mine)

+Quote Post

101 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th June 2025 - 11:42 AM