![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salutare. Eu am avut program administrativ azi. Am facut curat, mai am sa spal geamurile, dar cu ploaia asta nu am avut chef. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Eu azi am facut un tort si o friptura la cuptor, varianta "lenesei", am spalat, am spalat si pus inapoi perdeaua si draperiile din sufragerie plus spalat geamurile de la sufragerie, ca era aiurea sa le spal si sa las geamurile si tocaria jegoase...Acum am masina mergind cu incao tura... Am sa fac o baie, ma epilez si ma ung cu creme si cremulete su dupa aia vad eu.. A, tre` sa fac mazarea pentru miine, o prestez eu si pe aia, no problem.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Chiar ma intrebam pe unde ai umblat azi.
M-am innecat cu o samanta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si io am spalat azi 2 masini, am facut oleaca de curatenie, am fost la market, am facut baie, m-am epilat pe craci, si acum beau o bere linistita si rontai seminte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am activitate. Ce pot sa zic? Io maine fac mancare, si nu am nici cea mai vaga idee ce... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! Ce faceti fetelor? Cam liniste pe aici pe la bar...
Eu azi ma duc la cumparaturi si dau o fuga pana la bunici pentru ca fac 50 de ani de casatorie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna dimineata!
Iui Kryss, ce frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Multi inainte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Eu merg azi la plimbare prin Baile Felix (probabil ati auzit unele dintre voi), cu prietenul meu ca diseara se intoarce in capitala. Sa aveti o duminica minunata. Apropo...tusesc ca o magarita. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna Rody! Multumesc mult! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ai luat si tu ceva pentru tuse? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua!
M-am trezit ciufuta si cu noaptea-n cap. Acum mor de somn. Cred ca o s-o intind spre pat usor. Mi-am reparat laptopul. 350 de lei m-a costat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Marti il iau... In schimb mi s-a stricat telefonul. Trebuie sa-mi iau unul nou musai. Iar o luna-doua fara farduri. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Au inceput sa mi se programeze nuntile deja si toate cele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macar atat. Vreau sa-mi iau catelus. De-asta: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7GTzB3EBQic&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7GTzB3EBQic&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Iubitul meu insa zice ca astia mici nu-s frumosi si sa ne luam unul mare cu personalitate. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Adormita cum sunt, am citit ca tu, Kryss, faci 50 de ani de la casatorie si nu imi reveneam din soc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi vreau sa dau o fuga la ai mei sa le duc flori mamei si sora-mii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E asa frumos afara ca-mi vine sa pling... Trebuie sa iau si eu martisoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Szi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) se mai intampla (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 10:06 AM |
|