![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello fetele! Am aparut si eu pe-aici. Mi-a fost lene sa deschid laptopul pana acum, m-am relaxat. Albi, la mine e vorba luna viitoare sa vin, in Milano, dar inca nu stiu nimic concret. Am de facut tema la italiana si dupa aia cred c-o tai in oras la cumparaturi de cadou pentru o prietena ca maine este ziua ei.
Kryss, felicitari bunicilor tai. Mi se pare incredibil 50 de ani. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Am terminat o ciorba. Am facut si amestecu pt chiftele, si l-am bagat oleaca la frigider, ca era cam moale. Azi am inceput tratamentul pentru tatele mele mancate de molii, si am un gust metalic, sau nu am gust. Nu imi dau seama. Nu am putut sa deslusesc gustul ciorbei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper sa nu mi se intample asta 6 luni cat fac tratamentul... Pai e aproape de mine. Relativ. Cam la 2 ore jumate cu masina. Poate dai un semn si ne vedem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buna ziua! Vreau sa-mi iau catelus. De-asta: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7GTzB3EBQic&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7GTzB3EBQic&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Iubitul meu insa zice ca astia mici nu-s frumosi si sa ne luam unul mare cu personalitate. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vai Pink, ce adorabil e! Cum sa nu il iubesti? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Mda, aiurea cu pisalogeala de sfaturi gratuite, buna idee cu cartea de vizita. Felicitari, Book! Acum esti libera! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te-ai gandit la master, ce vrei sa faci? This post has been edited by Cindy: Feb 28 2010, 08:57 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cica e Chow Chow. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Imi vine sa il smutucesc putin de blanita aia alba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu l-as pupa non-stop. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc Albi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetele! Azi m-am trezit mai devreme decat de obicei si acum sunt mai plina de viata. La multi ani de 1 Martie.
Albi, cand o sa ajung pe-acolo, cu siguranta dau un semn (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc Scaiut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Scuze pentru aseara eram obosita si v-am incurcat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Kryss (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 05:59 AM |
|