IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Montycella
post Mar 2 2010, 08:17 PM
Post #741

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,095

Deeeeee ceeeeeeee trebuieeeeee sa asteeeept astaaaaat? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 2 2010, 08:25 PM
Post #742

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De-aia. Pentru mai multe detalii, iti sugerez sa citesti regulamentul forumului. Cel pe care l-ai bifat la inrgistrare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

De imbatrinit imbatrinim cu totii, cheer up!

+Quote Post
Montycella
post Mar 2 2010, 08:36 PM
Post #743

Contaminat
*

QUOTE(Diana @ Mar 2 2010, 08:25 PM) *
De-aia. Pentru mai multe detalii, iti sugerez sa citesti regulamentul forumului. Cel pe care l-ai bifat la inrgistrare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

De imbatrinit imbatrinim cu totii, cheer up!

Tocmai l-am skim-read... n-am gasit nimic despre perioada de timp intre momentul in care dau send si momentul cand apare postat pe ecran... cat timp sunt in perioada de proba?

Mai sunt si alte topicuri in afara de acesta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

As vrea sa-mi impartasesc gandurile cu fete de aceeasi vasrta cu mine, unde pot sa fac asta?

+Quote Post
Diana.
post Mar 2 2010, 08:42 PM
Post #744

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pentru o persoana care "nu stie " sa posteze intr-un forum te descurci admirabil. Aici nu se fac discriminari pe baza de virsta/sex/religie samd, poti scrie oriunde gasesti un subiect care sa-ti placa si asupra caruia ai si tu o opinie. Iar subiecte de discutie sint poate citeva mii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine ai venit.
Retine, totusi, ca aici este un forum, nu chat, deci nu garanteaza nimeni ca vei primi raspuns in citeva secunde/minute.

+Quote Post
Montycella
post Mar 2 2010, 08:44 PM
Post #745

Contaminat
*

QUOTE(Diana @ Mar 2 2010, 08:41 PM) *
Pentru o perosoana care "nu stie " sa se dscurce intr-un forum te descurci admirabil. Aici nu se fac discriminari pe baza de virsta/sex/religie samd, poti scrie oriunde gasesti un subiect care sa-ti placa si asupra caruia ai si tu o opinie. Iar subiecte de discutie sint poate citeva mii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine ai venit.

De cand am intrat eu vad doar topicul asta, nu apare nici-unul nou pe ecran, asa ca nu e cazul sa ma persiflezi, da? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Te rog frumos sa ma conduci spre locul unde se face off-topic. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Montycella
post Mar 2 2010, 08:46 PM
Post #746

Contaminat
*

QUOTE(Diana @ Mar 2 2010, 08:42 PM) *
Retine, totusi, ca aici este un forum, nu chat, deci nu garanteaza nimeni ca vei primi raspuns in citeva secunde/minute.

Pot sa visez (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mesajele mele vor aparea la (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mai putin de 5 secunde din (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) momentul in care dau send? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Cunosc eu un depanator de calculatoare care poate sa va faca forumul sa mearga mai repede.

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 2 2010, 08:52 PM
Post #747

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Draga mea, ti s-a explicat foarte frumos ca esti pe preview. Asta inseamna ca, pentru inceput, un moderator trebuie sa iti accepte mesajele pentru a fi afisate. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Daca nu poti sa intelegi asta este, nu o sa-si bata nimeni capul sa te faca sa intelegi.
Te rog frumos sa nu citezi, este de-ajuns sa raspunzi, se intelege ca i te adresezi antevorbitorului.
Poti sa stai linistita, forumul merge foarte bine si nu te persifleaza nimeni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by Book: Mar 2 2010, 08:56 PM

+Quote Post
Rody
post Mar 2 2010, 08:57 PM
Post #748

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Buna fetelor. Long time no see ( ma rog, aici ar veni long time no talk) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Si eu am primit martisoare ieri si floricele frumoase. Azi am avut o zi ciudata. M-a durut ingrozitor burta si am avut o senzatie de greata permanenta. Am inceput sa ma simt mai bine de cateva ore incoace. Sunt totusi vessela si bine dispusa datorita faptului ca e martie presupun si a iesit si soarele.

Voi ce mai invartiti? Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Montycella
post Mar 2 2010, 09:05 PM
Post #749

Contaminat
*

cat dureaza perioada in care mesajele imi intra la "preview", ca nu am timp de pierdut (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 2 2010, 09:13 PM
Post #750

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Nu-i nimic ca nu te obliga nimeni sa stai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Perioada dureaza cat credem noi de cuviinta.
Si apropo, fraza ta ar trebui sa inceapa cu litera mare si sa se termine cu semnul intrebarii. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

Buna Rody! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu ma uit la stiri. Solomon a fost arestat azi. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
Charlie, ce mai faci?

This post has been edited by Book: Mar 2 2010, 09:20 PM

+Quote Post

101 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 11:23 PM