![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 2-March 10 Member No.: 8,095 ![]() |
Nu-i nimic ca nu te obliga nimeni sa stai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Perioada dureaza cat credem noi de cuviinta. Si apropo, fraza ta ar trebui sa inceapa cu litera mare si sa se termine cu semnul intrebarii. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Buna Rody! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu ma uit la stiri. Solomon a fost arestat azi. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Charlie, ce mai faci? Esti fata sau baiat? Eu sunt din Bucuresti dar tin cu Craiova. Charlie... e vorba de Charlie de la Sezione? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!!! Am ajuns acasa. Am papat, acum infulez pufuleti.
Valeu Monty da grabita esti! Nu ai timp de pierdut in ce sens? Crezi ca daca nu mai esti pe preview, o sa ti se rapsunda la secunda? Chill, si o sa fie bine. Mi-am facut o groaza de nervi azi la munca, dar trec io si peste asta!! Di, de ce te simti goala? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu, nu este vorba de Charlie de la Sezione. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Majoritatea suntem fete, este un forum de femei. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Te-am rugat sa nu mai citezi. This post has been edited by Book: Mar 2 2010, 09:30 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 2-March 10 Member No.: 8,095 ![]() |
Eu tocmai am terminat o punga de pufuleti. Ar fi putut sa fie si Charlie de la Sezione, eu stiu ca are interzis doar pe stadioane nu si pe forumurile publice. Imi plac insa si covrigii de Buzau. Si care e farmecul daca suntem doar fete aici, nu ar trebui sa fie si baieti?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) Asta este un forum de discutii, nu de matrimoniale. Baietii sunt bineveniti, dar in general suntem doar fete... Nu stiu care o fi farmecul. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara.
Baruletul a devenit amuzant, scuze...nu m-am putut abtine sa n-o spun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi am spalat cu clor si mi-a crapat pielea de pe o mana. S-a facut o rana deschisa...ai fi zis ca m-a taiat cineva cu lama 3 cm. Mi-am facut o masca cu bana, ma simt fresh si fain. Va pup si va doresc o seara linistita. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si mie mi se pare amuzant Oana! Ce inseamna sa nu ai rabdare... Eu am avut si acum sunt cu voi in prima linie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup pe toate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Di mai fa si tu cate o pauza asa ca pentru tine ca muncesti toata ziua, dar si noaptea... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Vai azi m-am machiat asa ciudat. Frumos, dar mai neobisnuit pentru mine. Am facut ceva poze, insa nu se vad bine culorile din cauza blitzului. E foarte aiurea. Fara blit nu se vede nici atat. In cateva poze facute de la distanta se vede mai bine. In fine, o sa mai incerc alta data poate.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Book, merci de intrebare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va citesc zilnic ca nu m-am dezabonat de la topicul asta. Am adoptat un pisic din multii pe care ii am pe langa casa si drept sa spun, am cam fost prinsa cu treburi - veterinar, operatie, vaccinuri, tinut pisicul in casa 7 zile, invatat pisicul sa foloseasca cutia cu nisip, dat pisicul afara, pazit veverite, pasarele, strans frunzele nesuferite de pe nici o 1/3 din curtea din fata, treaba multa. Va pup pe toate si sunt cu ochii pe voi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Charlie ce ocupata esti! sa ne pui poze cu pisicul! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 09:29 PM |
|