![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Salut! Va multumesc ca sunteti alaturi de mine! Povestea e foarte lunga de vreo 7 ani. In care ne-am despartit de vreo tispe ori ca nu-mi mai aduc aminte si ne-am impacat mereu dar eu puteam sa trec cu vederea ce a facut el,doar ca el nu poate (NU VREA) nici in ruptul capului,mereu imi aduce aminte ceva de genul 'ai fost cu X ... ai facut cu Y..." Pana ieri cand m-a scos din sarite si a inceput sa ma jigneasca si sa tipe la mine...iar certuri mari asa aveam cam cel putin 1 data pe saptamana.Bineinteles ca tot el are dreptate si parintii lui(stau cu el, la ai lui- nasol)tot lui ii da dreptate...Pisici m-am saturat...rudele prietenel si sora mea imi spun sa termin si sa ma duc inapoi acasa si chestii de genul...am vrut sa fac asta de 2 ori panma acum dar facea el ce facea si nu mai ajungeam acasa..Parintii mei sunt plecati in strainatate si vorbesc cu ei doar la telefon ,ne vedem o data sau de doua ori pe ani...Inca ceva,el nu ma lasa sa ma duc sa ma angajez(e foarte gelos,presupun ca asta e motivul ca altul nu-l stiu...)...Cam asta traiesc eu acum de vreo 5 luni ca de la inceput totul e frumos apoi... Trebuie sa ma hotarasc ce sa fac pentru ca nu cred ca ar trebui sa stau asa toata viata "inchisa" aici.... Va multumesc ca ma "ascultati"...oricum povestea e foarte lunga si complicata daca aveti inrtebari sau nelamuriri puteti sa intrebati... Astept sfaturi de la voi...(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu cand aud de astfel de situatii, innebunesc! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Kris, daca sunteti impreuna de 7 ani, nu are dreptul sa te contoleze si sa ia decizii asupra vietii tale! Tu esti draguta si poate reuseste sa te santaseze emotional. Eu cred ca ar trebui sa te impui in fata lui si sa iei o decizie, daca vrei sa continui sau nu cu relatia asta. Noh, eu sunt mai radicala dar nu suport sa vad manipulare, copilarii in felul asta din partea baietilor. Nu esti propietatea lui, tu decizi daca te angajezi sau nu, daca vrei sa freci menta sau nu, stiu eu, orice, e viata ta, faci ce vrei. Eu nu suport nici sa tipe cineva la mine, cu atat mai mult sa ma jigneasca. Eu i-as fi spus cateva vorbe de dulce si apoi mi-as fi facut bagajele fara regrete. Respectul este esential in orice relatie! Nu permit nici unui barbat, oricine ar fi el, sa ma submineze, subaprecieze, jigneasca samd. Trebuie sa iti cunosti valoarea ta si sa ai mai multa incredere in tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Vai daca l-as fi avut acum in fata, i-as fi dat si cateva palme. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Montycella! This post has been edited by Cindy: Mar 2 2010, 11:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara, ladies!
Am dormit de cind nu am mai scris si m-am trezit acum vreo jumatate de ora, m-am spalat pe ochi, pe dinti si pe bust si m-am imbracat si acum sint la birou, pe metereze. Da, Oana, chiar ca barul a devenit hilar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Desi am impresia ca e cam fortata treaba, ca sa nu zic la misto, ca a mai venit un user acum vreo doo zile la fel de strange. Charlie, imi era dor de tine, chiar ma intrebam pe unde esti si daca nu cumva esti prinsa cu mutatul in Europa. Sper sa te vedem mai des pe-aici... (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Imi placea teribil sa te citesc ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Diana, esti o scumpa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Toate fetele de aici sunt. Apropos, in sfarsit m-am apucat si eu sa scriu cu "î" din "a" si "sunt" in loc de "sînt". Tineam mult la principiile academicianului Alexandru Graur (Dumnezeu sa-l odihneasca) in privinta simplificarii limbii si nu a complicarii ei, dar m-am dat in sfarsit pe brazda. Cand ma apuca pe mine scrisul pe forum, intru pe mai multe topicuri odata, dar cand nu, tac chitic si va citesc la pauza de tigara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De cand cu pisicul nici nu mai ies asa de des la fumat, ca vrea sa vina dupa mine!
O primavara frumoasa si la fereastra si in suflet, tuturor fetelelor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu ma schimb, cu î am invatat sa scriu, asa mor! Nu trec pe â nici moarta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Repet, mie mi-i drag tare sa te citesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cum l-ai botezat pe pisoi? Ne pui poze cu el? Ce-a patit de l-ai dus la veterinar? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Pe pisoi il cheama Mau. Asa s-a prezentat cand ne-am cunoscut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E un pisic obisnuit, gri cu ceva dungi pe el (tabby).
Fiind mascul "feroce" cu obiceiul de a marca teritoriul, l-am dus la nenea doctorul sa-l "fixeze" ca altfel nu-l puteam tine in casa. Mau are ceva peste 1 an in varsta si trebuia. Mai avea si o rana la ureche in urma unei lupte cu alt motan... La clinica a primit si vaccin antirabic cu ocazia asta. Aici e un obicei pe care veterinarii din Romania nu-l au: analiza sangelui pentru a depista leucemie si SIDA felina, dar deparazitare intestinala nu i-au facut, asa cum ar face din prima orice cabinet veterinar romanesc. Cate bordeie, atatea obicee. A fost cazat peste noapte la clinica, saracul, ca si asta face parte din obiceiurile locului. Nota de plata... eh, ce sa va mai spun. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nah, ca nu mi-a iesit bine link-ul... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai incerc o data: http://www.elady.ro/forums/index.php?s=&am...st&p=260964 |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Hai, ca m-am distrat la prima ora. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Chiar ma gandeam cand s-au sris atatea pagini de ieri, dar m-am lamurit de ce (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu sunt destul de obosita desi aseara m-am culcat mai devreme decat de obicei, incerc sa-mi revin ca vreau sa dau randament la munca. Sa te bucuri de pisoi, Charlie. Tu, Di, cum te mai simti?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza, fetelor! Sunt foarte nervoasa si nu stiu ce sa fac sa ma calmez. De cateva zile imi plesneste pur si simplu capul si plang din orice. Uneori si fara explicatie. Nu reusesc sa ma mai concentrez deloc, la nimic. Toate mi se par impotriva mea si asa m-am saturat si imi vine sa imi bag picioarele si sa renunt la toti si toate.
Intrebare: Cum va abonati voi la un topic? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Neata! Cindy, iti multumesc mult de tot pentru ce ai scris! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu abia ce m-am trezit si sunt cu nasul in calculator sa va citesc si apoi ma duc sa pap si vad eu ce mai fac...ne "auzim" mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pink asa am avut si eu o perioada de vreo 2 saptamani,dar mi-a trecut sa speram ca iti va trece si tie. pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
`Bonjour!
Bia, cind adaugi un raspuns, ai mai jos de editorul de text optiunea "Enable email notification of replies? " inainte de iconite. Asa te abonezi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 06:17 PM |
|