IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Oana
post Mar 3 2010, 01:06 PM
Post #771

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna ziua.
Aproape mi-am terminat treburile gospodaresti...aproape...daca ma gandesc mai bine, ma prinde seara si nu termin ce mi-am propus.
Tot mai apare ceva de facut.
Offf, abia astept sa-i duc pe cei mici la cresa, sa ma duc la servici...nu mai pot, explodez.
Ma bucur ca e frumos afara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Mar 3 2010, 05:19 PM
Post #772

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna seara, am decis sa iau o pauza de 2 saptamani de la munca mea sau cat e nevoie pana-mi pun gandurile si viata in ordine. Nu pot sa ma duc si sa tip din orice la fotograf sau model sau mai rau, sa plang din senin. Mi se intampla pe strada, la magazin. Nu ma mai pot controla.

Merci, Diana.

This post has been edited by Pink Lemonade: Mar 3 2010, 05:19 PM

+Quote Post
melcri
post Mar 3 2010, 06:22 PM
Post #773

Incurabil

Member No.: 6,886

Pink,cred ca treb sa iei niste vitamine sau poate Vitamax iti da energie si e bine dupa o iarna care te epuizeaza;stai mult in aer liber , plimba0te ,dar nu cu scop,nu la cumparaturi;doar plimba-te;ai multa incredere intine,gandeste cate ai putut sa realizezi,iti face bine

+Quote Post
Oana
post Mar 3 2010, 06:30 PM
Post #774

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Melcri, ce sfat bun...cred ca o sa-l aplic si la mine.
Simt nevoia de plimbari fara scop (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 3 2010, 06:59 PM
Post #775

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu ma simt aiurea... ca un rahat in ploaie.
Pink, cred ca ai nevoie de odihna. Neaparat. Si de putina deconectare! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 3 2010, 07:07 PM
Post #776

make-up artist

Sunt suparata pentru ca profesional am inceput sa realizez multe. Nu ma asteptam la o asa ascensiune dupa ce am pus doar un site pe net si am urcat niste poze si o mica reclama pe un site de mirese. Chiar nu ma asteptam. Si pe foto la fel.
Sunt foarte suparata pentru ca emotional nu am ce imi doresc. Sunt foarte dezamagita si imi afecteaza tot in jur. Am vorbit cu un doctor si mi-a zis ca am o stare depresiva si ca imi prescrie calmante. M-am enervat si mai tare. Calmante nu iau!

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 3 2010, 08:16 PM
Post #777

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pink, ar trebui sa te bucuri de realizari. Nu iti recomand sa iei calmante, dar poate ti-ar face bine sa te descarci.
Ce ti-ai dori si nu ai? (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Diana, tu ce ai? (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Ce ma enervati! Cand e, in sfarsit, asa frumos afara, vreme de plimbat, de bucurat de viata, pe voi va apuca depresiile. (IMG:style_emoticons/default/fist.gif)
Charlie, e mortal numele pisoiului! (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
Fetelor, bucurati-va de primavara, pentru mine e perioada cea mai frumoasa, cand totul reinvie la viata! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)

+Quote Post
charlie
post Mar 3 2010, 08:25 PM
Post #778

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Pink, calmante n-as lua nici eu, dar daca iti place sa bei ceai poti sa cauti o combinatie de ceai calmant. Gasesti la orice Plafar. Ceai de tei simplu indulcit cu miere e si el bun. Nu lasa astenia de primavara sa te copleseasca! Si apropos, site-ul tau arata foarte frumos si profesional. Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 3 2010, 08:41 PM
Post #779

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara doamnelor!
Valeu Pink, si pe mine cand ma apuca zici ca nus e mai termina. Cred ca ar fi bine sa faci ce au zis fetele.
Nici eu nu am o stare prea buna da nici rea.
Azi a fost baba mea si a fost tare urat afara. Oare asta inseamna ca sunt o persoana rea? A plouat, ceata si frig.
La munca e un haos total, pentru ca s-au gandit sa-i reduca din sarcini persoanei care invartea totul pe acolo pentru ca patronii s-au gandit ca pot ei sa organizeze. Si evident ca nu pot sa faca asta. Si toata lumea e dezorientata.
Mi-am cumaparat un borcanas cu peste intr-un soi de sos. Foarte bun. Dar sunt convinsa ca e plin de tot felul de prostii...
Stau si vegetez acum
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 3 2010, 10:02 PM
Post #780

make-up artist

Imi iau ceaiuri calmante. Multumesc pentru sfaturi. De odihnit nu-mi arde. Cum ma pun in pat cum imi aduc aminte de tot si iar trag o tura de plans.

Mi-am luat somon azi, pastrav, alt nu stiu ce din Norvegia. Am facut paste Arabiatta. Gatitul ma linisteste mai mereu.

Book, mi-as dori un bebe sau un catelus (mai putina responsabilitate si mai ales ca acum nu ma simt pe picioarele mele suficient). Vreau un samoyed, husky sau akita sau malamut de alaska. Ceva din rasele astea. Acum sa vedem. Am fost azi la un depozit de mase plastice si aveau un husky cu ochi caprui superb. O fetita. M-am indragostit de ea.

This post has been edited by Pink Lemonade: Mar 3 2010, 10:03 PM

+Quote Post

101 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 03:43 PM