![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Bia, un bebe ar insemna mai multe responsabilitati dar daca sunt "impartite" e mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Va pup pe toate o seara placuta! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Intr-adevar dar daca el o ia razna vreau sa ma pot baza eu pe mine si sa nu dau din colt in colt.
Am papat Anidor cu menta. Delicioasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Si eu tot cu depresia. Sper sa treaca repede (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Ce aer 'vesel' pe-aici. Ar trebui fiecare sa fac ceva ce-i place cu adevarat, ca sa se relaxeze putin. Bia, esti mai oki?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna fetelor! Ce faceti? Pe unde umblati? Oana, ce fac copii?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineata! Eu am muncit ieri 14 ore si as mai fi stat daca nu ma lua Injeru` cu forta acasa...
Nu stiu de ce cred ca nu am dormit destul, am o locomotiva-n cap. :| |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Pai la cat muncesti(si aici ma refer si la servici si acasa cu gospodaria) ma mir ca mai ai cand sa dormi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Kriss, copiii sunt bine, mersi de intrebare. Poate ne tine Dumnezeu sanatosi...ca vremea asta-i tare schimbatoare, nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) Legat de faza asta cu depresia, eu nu ma mai bag la sfaturi, dar totusi tin sa spun ca eu ma bucur pentru orice fleac din viata mea de r....t. Poate ca e si chestia asta ca eu am copii zburdalnici si jucausi si totdeauna gasesc ceva de facut sau ma joc cu ei (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) Si-mi place la mine ca daca am o problema, n-o tin in mine sa ma apese, o impartasesc si cu altii. Asa ma ma descarc si merg mai departe. Gasesc solutii la probleme care par fara iesire. Cad sau primesc un sut in dos, ma ridic...ma scutur de praf si merg inainte. Nu prea mai privesc inapoi, ca nu mai are rost ...ma asteapta un viitor promitator. Va doresc si voua sa va gasiti linistea si sa lasati depresiile astea sau ce sunt ele...mama lor (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna, fetelor!
Eu fusei prin parc sa alerg, e foarte frumos, desi picura... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pink, mai bine un catelus pentru inceput! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Probabil ca simti nevoia de afectiune, iubitul tau fiind plecat, iar meseria ta tinand foarte mult de imagine... Este de inteles, dar incearca mai degraba sa schimbi lucrurile, decat sa te deprimi si sa te gandesti la asta... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu ma gindesc la nimic. Casc intr-una si ma simt ca obaterie chinezeasca. Si-aia goala.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 01:17 PM |
|