IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
kryss_10
post Mar 3 2010, 10:13 PM
Post #781

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Bia, un bebe ar insemna mai multe responsabilitati dar daca sunt "impartite" e mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Va pup pe toate o seara placuta!
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Mar 3 2010, 11:23 PM
Post #782

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Intr-adevar dar daca el o ia razna vreau sa ma pot baza eu pe mine si sa nu dau din colt in colt.

Am papat Anidor cu menta. Delicioasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 4 2010, 09:04 AM
Post #783

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Si eu tot cu depresia. Sper sa treaca repede (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
scaii12
post Mar 4 2010, 09:31 AM
Post #784

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Neata! Ce aer 'vesel' pe-aici. Ar trebui fiecare sa fac ceva ce-i place cu adevarat, ca sa se relaxeze putin. Bia, esti mai oki?

+Quote Post
kryss_10
post Mar 4 2010, 11:48 AM
Post #785

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Buna fetelor! Ce faceti? Pe unde umblati? Oana, ce fac copii?

+Quote Post
Diana.
post Mar 4 2010, 12:17 PM
Post #786

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna dimineata! Eu am muncit ieri 14 ore si as mai fi stat daca nu ma lua Injeru` cu forta acasa...
Nu stiu de ce cred ca nu am dormit destul, am o locomotiva-n cap. :|

+Quote Post
scaii12
post Mar 4 2010, 12:18 PM
Post #787

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Pai la cat muncesti(si aici ma refer si la servici si acasa cu gospodaria) ma mir ca mai ai cand sa dormi.

+Quote Post
Oana
post Mar 4 2010, 12:32 PM
Post #788

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Neata.
Kriss, copiii sunt bine, mersi de intrebare. Poate ne tine Dumnezeu sanatosi...ca vremea asta-i tare schimbatoare, nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)

Legat de faza asta cu depresia, eu nu ma mai bag la sfaturi, dar totusi tin sa spun ca eu ma bucur pentru orice fleac din viata mea de r....t. Poate ca e si chestia asta ca eu am copii zburdalnici si jucausi si totdeauna gasesc ceva de facut sau ma joc cu ei (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
Si-mi place la mine ca daca am o problema, n-o tin in mine sa ma apese, o impartasesc si cu altii. Asa ma ma descarc si merg mai departe.
Gasesc solutii la probleme care par fara iesire. Cad sau primesc un sut in dos, ma ridic...ma scutur de praf si merg inainte.
Nu prea mai privesc inapoi, ca nu mai are rost ...ma asteapta un viitor promitator.
Va doresc si voua sa va gasiti linistea si sa lasati depresiile astea sau ce sunt ele...mama lor (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 4 2010, 01:00 PM
Post #789

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna, fetelor!
Eu fusei prin parc sa alerg, e foarte frumos, desi picura... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pink, mai bine un catelus pentru inceput! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Probabil ca simti nevoia de afectiune, iubitul tau fiind plecat, iar meseria ta tinand foarte mult de imagine... Este de inteles, dar incearca mai degraba sa schimbi lucrurile, decat sa te deprimi si sa te gandesti la asta... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 4 2010, 03:06 PM
Post #790

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu nu ma gindesc la nimic. Casc intr-una si ma simt ca obaterie chinezeasca. Si-aia goala.

+Quote Post

101 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 01:17 PM