IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
kryss_10
post Mar 5 2010, 09:49 AM
Post #801

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Neata! La mine e urat si innorat dar si frigut! Nu vreau sa ninga!!! Vreau soare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ce faci Teo? Cand dai traseul?
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Mar 5 2010, 10:06 AM
Post #802

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Multumesc de intrebare, insa nu fac bine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am amigdalele inflamate si ma dor toate cele(muschi, oase, incheieturi, capul, ochii...)
Traseul nu stiu cand il dau pentru ca mai intai trebuie sa dau sala. Iar (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In functie de cum ma programeaza atunci. Dupa calculele mele, in miercurea de dupa Paste, sau in cel mai rau caz in urmatoarea miercuri. La noi in oras poti da traseul doar miercurea.
La sala nu ma pot duce pentru ca nu am primit cazierul (asta ce-l am acum e expirat) si pentru ca trebuie sa astept 15 zile de la traseul picat.
In rest.... Ninge. Fleoscaiala. Gri. Frig.

+Quote Post
kryss_10
post Mar 5 2010, 11:05 AM
Post #803

Incurabil

Off...Bea ceaiuri si ia pastilute sa te faci bine.Sa faci mancare sa ne mai holbam si noi si sa salivam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) \

Ce nasol ca dureaza asa de mult paan trebuie sa dai a doua oara. Si eu am dat de permis la 20 de ani si am picat la sala cu 21 de puncte desi e foarte greu sa crezi pe cineva care pica la sala cu 21. sia poi am mai dat o data si am luat cu 24 si am luat si traseul si gata am permis de aproape de 3 ani dar nu-l folosesc pentru ca nu am masina (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Eu am papat si acum va citesc mai scriu retete de la voi si acam atat.
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scaii12
post Mar 5 2010, 11:09 AM
Post #804

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Teo, iti tin pumnii. Important e sa incerci sa te destinzi in ziua examenului. Adica sa te gandesti ca nu e nimic important si sa nu ai foarte mari emotii. Eu cand m-am urcat in masina am incercat sa fac o gluma cu politistul si asa am si uitat ca sunt la examen.

+Quote Post
Diana.
post Mar 5 2010, 12:38 PM
Post #805

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Teo, bafta multa, multa, multa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si sa ni te faci bine cit mai repede! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
La noi ploaia s-a transformat in ninsoare... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

... Si ninge de rupe!

+Quote Post
Rody
post Mar 5 2010, 04:59 PM
Post #806

Incurabil

Member No.: 7,318

Hello every one!
Vine incet ninsoarea si la noi. Inca nu s-a aratat, dar se simte. E frig, si moleseala multa. Azi am fost plecata pe la facultate pana pe la ora 16.
Sunt destul de bine dispusa ca au trecut 2 zile de cand mananc corect si am momentan multa vointa sa continuu in ritmul acesta. Daca trece o saptamana si manac conform, apoi mi-e mai usor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In fine, momentan asta e baiul meu ca de o luna am mancat tot prostii.

PS: Teo ai grija de tine. Ceiuturi calde si in pat cu tine cat poti d mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

PS2: Diana tu mai mananci conform regimului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Mar 5 2010, 05:58 PM
Post #807

Incurabil

Salut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
La mine ninge, ninge si iar ninge ca in mijlocul iernii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu am facut ciorbita de pui si niste legume cu piept de pui la cuptor si am facut puzzle si acum stau in casa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Rody
post Mar 5 2010, 09:26 PM
Post #808

Incurabil

Member No.: 7,318

Si ce daca ninge? Nu va mai intristati atata. Profitati de ultimii fulgi de nea pe iarna asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kryss, mai iesi din casa, mai fa o plimbare prin ninsoare cu riscul ca ingheti, sa simti ca respiri (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) . Doar tu cu gandurile tale si cu fulgii de nea. Mie de multe ori imi vine sa ies asa doar ca sa respir. Sa nu ma gandesc la nimic, sa imi limpezesc putin mintea.

+Quote Post
Cindy
post Mar 5 2010, 09:45 PM
Post #809

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Eu cand m-am intors in seara asta de la job spre casa, era toiul ninsorii si balacelii pe jos, incarcata cu sacose de la supermarket, am alunecat si am luat o tranta de toata frumusetea! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si asa aveam vanatai la genunchi, s-au amplificat, in palma am dobandit o umflatura ca un bob in relief de o culoare ciudata (la inceput am crezut ca sunt murdara de noroi si tot am incercat sa curat dar nule efecte), cred ca e inchegata cu sange si doare. Pe picior si mana am 2 arsuri urate de zilele trecute, sunt un monument de bube!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Daca ma ating accidental de ceva, ma dor toate.
Nu stiu ce am zilele astea, am cazut si alaltaieri pe scari. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 5 2010, 10:01 PM
Post #810

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Buna, fetelor! Sunt asa si asa. Mai bine nu. Am o mie de ganduri. O sa ma apuc sa invat ceva html cred. Invatatul imi capteaza atentia si nu ma mai gandesc la alte prostii. Am intrat numai pe forumuri profesionale (make-up, fotografi, etc. exclusiv) zilele astea dar deja simt ca degeaba ma infund doar in munca. Nu rezolv nimic.

Am racit, ieri. Am fost sa-mi iau laptopul de la reparat. Am luat-o pe jos de pe Strada Armeneasca pana la Universitate. Mi-era frica sa ma urc in autobuz pentru ca vazusem multi tigani si "prietena" cu care eram mi-a trimis un mesaj frumos de tipul "Ce, nu ai umbrela?" cand am rugat-o sa vina de la Universitate sa ma ia de la Armeneasca. Asa ca m-a facut ciuciulete cu umbrela cu tot pana la statia autobuzului catre Otopeni. Acolo ajunsa m-a sunat mama care era cu prietena sa-mi spuna sa vin in fata la Intercontinental ca ma iau ele de acolo. Am asteptat 10 minute in ploaie ca sa ma invart intre TNB si Inter doar doar or aparea. Au aparut intr-un final dar s-a fumat in masina si am mers cu geamurile deschise. Eram cu jeansii uzi de parca cazusem intr-un lac cand am ajuns acasa. Ploaia batuse din toate directiile cred, parul mi-era ud si el. Am o durere de cap si de ovare (ca de la umezeala aia rece mi-a venit ciclul in mai putin de o saptamana iar) de-mi vine sa ma urc pe pereti.

+Quote Post

101 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 06:25 AM