![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour... Eu m-am trezit doar de o ora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cred ca toata lumea doarme... inca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata Di!
S-o crezi tu Pink, eu deja am facut curat in toata casa. Mai schimb lenjeria de pe pat, mananc si sunt in regula ca sa imi iau pastilele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Valeu, am uitat sa imi iau pastilele... Eu pun acum de facut mincare si trebuie sa scot prima tura din masina. Azi spal pilotele si pernele si lenjeria si pina-n seara le si pun inapoi. Si mai vreau sa fac si o ciorba de vacuta si o praji cu frisca si fructe si la felul doi...ma mai gindesc!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O sa-ti ingrasi barbatul, Diule! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Pfai ce gagici active pe aici. De unde atata energie, fetele?
Eu deja sunt inapoi in pat. Invat. Sigh. Sper sa am sanse la concursul ala. |
|
|
![]()
|
|
Eu inca dorm. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hello!
Ce concurs, ayana? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kryss, mai asteapta si tu putin ca o sa se faca o galerie noua de imagini in curand, ok? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara! Intru si eu in clubul celor care se simt rau. Cred c-am racit! Azi am avut examen si dupa ce am stat 40 minute in fata usii inchise 80 de oameni, am reusit sa dam de proful cu care aveam examenul care ne zice ca el e la brasov si nu ajunge la examen, se amana pe sapt viitoare. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Cica cu siguranta a fost o greseala in orar, ca trebuia sa scrie examenul sapt viitoare. Il doare in paispe de noi. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Ok Book.Astept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Scaiut imi pare rau ca ai racit, cred ca si timpul asta e de vina (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 12:17 AM |
|