![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Concurs la BNR. Scaiut, insanatosire grabnica!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Eu am fost la sora mea se simte binisor acum mi-am facut manichiura(culoarea albastru) o sa pun poze maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa nu va speriati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si urmeaza sa ies putin in oras
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Aici a trecut primavara,acum e iarna din aia de martie,adica multa umezeala;miercuri cica vine de-adevaratelea.Am fost ieri la piscina si azi noapte am avut un somn de vreo 9 ore.A fost aglomerat la piscina,vreo 5-6...,altfel sunt singura.Am iesit astazi ca sa iau aer,am fost la targul de incaltaminte si textile;m-am uitat doar,n-am cumparat nimic ,am de toate.Distractie placuta va doresc!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mel, vreau si eu la piscina! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
Ce prof nasol, Scai! La ce facultate esti? Cindy, stai linistita, si eu sunt un monument de neindemanare: ma lovesc mereu de colturi, ma impiedic, imi cad lucrurile din mana, ma tai... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Eu cred ca ma inscriu la somaj si in acelasi timp imi caut si de lucru. Slaba sansa totusi sa gasesc ceva decent, fara pic de experienta... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Mersi Book de solidaritate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cel mai nasol e cu arsurile 2, ma dor daca le ating involuntar si pe langa asta, sper sa nu imi ramana cicatrici. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca ar fi o idee buna sa faci asta. Nu stiu cum e in Craiova, dar si in Buc. e critica situatia. Chiar vorbeam cu cateva prietene care isi cauta job, foarte dezamagite ca nu isi gasesc nimic. Si e vorba totusi de persoane destepte si competente, la master la stat. Daca macar ar conta asta, cel mai mult cred ca tine de noroc, sa fii persoana potrivita in momentul si locul potrivit. Multa bafta, tinem pumnii! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna dimineata lume!:D
Eu tocmai am luat micul dejun. Sunt treaza de pe la 8, m-am spalat si pe cap... Cred ca lumea doarme inca la ora asta, dat fiind faptul ca e duminica. O duminica minunata va doresc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Hello! Ce concurs, ayana? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pt un post la BNR. dar tatal meu m-a descurajat spunandu-mi sa nu-mi fac iluzii pt ca e deja dat "pe pile" si concursul e doar de forma. Apoi nu gasesc o norma a BNR din care ar trebui sa invat (de fapt o gasesc pe site-ul lor dar nu e ceea ce ar trebui sa fie... ). Eu oricum voi face tot posibilul si voi invata tot ce pot si gata. Nu il las pe dad sa ma descurajeze asa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna fetelor! Ce ma bucur ca e soare afara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rody si eu tot pe la 8:00 m-am trezit dar am fost plecata si nu am avut timp sa va dau "Buna dimineata!"
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fetele mele pe unde sunteti? Mi-e dor de voi? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Danati de ce nu zici nimic, desi vad ca ne citesti mereu? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Eu am fost la un soi de chef aseara. Am dormit pana pe la 12 jumate. Sau ceva de genul. Fu bine la cel chef, pana cand s-a inceput o discutie despre munca. Nu era necesar sa facem asta la un chef. In drum spre chef, am ramas fara motorina. A venit prietenul sarbatoritei sa ne ia de acasa, ca sa putem sa bem si noi. Si in mijlocul unui deal am ramas fara motorina. Fiind pe deal, amintors masina, si ne-am lasat dusi pana la poalele dealului. Ca cica era o benzinarie cum se termina dealu pe stanga. Nu era o benzinarie. Erau 2 pompe. Ca sa ajungem acolo, am impins masina prin fata a 2 baruri full, din care se auzea: puneee maaa benzinaaaa!! Eu fiind la volan, faceam dragalas din mana si spuneam ca asta urmeaza sa facem. Pompa respectiva nu prea vroia sa functioneze. Nu vroia sa ia banii. Avea un beculet rosu aprins. Am aflat de alte 2 pompe de la marginea strazii si am plecat pe jos cu un bidon in mana pana acolo. Nu functionau nici alea. Ne-am intors la primele. Am inceput sa tragem de pompa, sa apasam pe butoane, beculetul era in continuare rosu. Vine unu sa alimenteze si ii spunem ca nu merge. Si el...e cum sa nu? SI ne uitam cu totii inspre pompa. Beculetul era verde si pregatit sa traga o bancnota. Si noi statea ca idiotii. Dar oricum. A fost bine. Am facut 20 de km in doar 2 ore. De ce nu? Is un pic mahmura.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua! Tocmai am facut o baita fierbinte. Aveti idee, Vidanul are limita de pastile de luat pe zi?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 10:56 PM |
|