![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Am inghetat azi (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Mainile mele erau bocna, nu m-am gandit ca mai sunt necesare manusile si am umblat cu florile in mana...de-mi venea sa le bag in geanta, nu mai puteam.
Voi ce faceti? Mi se pare ca sarbatoriti azi, nu gluma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O seara placuta si distractie maxima. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hello. Eu ma plimbai prin oras prin viscol (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) si primii si flori (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .
Foarte frig e afara... si ne tine si miercuri-joi ninsoarea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O seara placuta si la multi ani! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Eu abia astept sa pap mucenici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu n-am primit nici un rahat. Si afara e un viscol de numa-numa...
Si am dormit de la ora 8 pina la ora 1... Si dupa aia m-am trezit. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineata! Un Craciun fericit va urez! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa mor de nu zici ca o sa vina si colindatorii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Iarna%202009/P3090004.jpg) In poza: Doamna Iliescu si catelul ei, Pichi parca... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Iarna%202009/P3090005.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Iarna%202009/P3090006.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'Neata, ladies ! Va spun si eu "La multi ani" pentru ziua de ieri, sa fiti iubite si fericite (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Si la noi e un frig ca-n toiul iernii (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) , cred ca vine de la rusi, din Siberia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ca sa va incalziti nitel, pun o poza cu floricelele ce le-am primit ieri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/florimartie2010009.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Foarte dragute florile Sylvia! La mine e oficial, duminica plec in Milano. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Stau destul de prost cu limba, offf...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu sunt plina de draci de la vremea asta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oaaau, ce flori frumoasa, Sylvie! La multi ani!
Mda, e o vreme afara... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 12:31 PM |
|