![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
Sunt praf, varza, terminata. Oicial donez organele interne. Beau cafeluta, poate ma trezesc, si fug la studio. Ieri am facut o gafa, din cauza traficului si frigului am facut 2 ore pana la studio si eu si fotograful si managerul. Am intarziat 15 minute si clientul a plecat. Sunt foarte nervoasa. Era un proiect bun. Invatare de minte... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! Mda... e foarte urat afara viscoleste de zici ca e decembrie,bine zice Di ,ca o sa vina colindatorii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu azi am programare la oftalmolog si pe vremea asta nu-mi vine sa ies din casa dar na acum daca trebuie trebuie. Sylvie foarte frumoase florile.am primit si eu ieri de la prieten un trandafir si de la cumnatel tot un trandafir (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Scaiut o sa te obisnuiesti repede cu limba nu-ti fa griji, drum bun si sa auzim numai de bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pink (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, si s-a mai nimerit o prietena de-a noastra, model, la studio, pe la 10 noaptea, si asa de relax am pozat-o pe ea. sa ne treaca supararea. Vis ce mai suntem si noi... am terminat totul la 5 dimineata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am fost afara dupa plata facturilor la utilitati... m-am facut fleasca la picioare, a trebuit sa ma duc acasa ca sa imi schimb sosetele si incaltarile... Cizmele mele de piele intoarsa erau bune de stors!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Merci, fetele. Si am primit si un parfum Gucci, odata cu florile. Florile.... frumoase, parfumul...interesant, nu prea e genul meu, da' macar e ceva nou.
Scai, lasa, nu te mai stresa atat cu limba, important e ca vezi la bella Italia (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Vremea e de coma, cand m-am intors azi de la scoala cu fii-mea, era sa ne zboare vantul la propriu, nu glumesc, bine, mai ales pe ea, ca pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu m-ar putea lua pe sus decat o tornada ( Doamne fereste ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tulai, Doamne! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor. Ce mai faceti?
Deci cred ca din nou ma intorc in acel punct in care sunt suparata, dezamagita de tot ce e in jur si nu stiu ce sa fac. Cred ca nu mai pun suflet in nimic si poate in felul asta o sa ies invingatoare mai des. M-am plictisit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( |
|
|
![]()
|
|
Rody, ne-ai lipsit!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Hai, capul sus! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Deci parca nu reusesc sa ma invat minte si sa nu mai repet greselile facute in trecut. Juuur. Sunt varza rau. Am impresia ca ma invart in jurul aceluiasi punct fara oprire. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu am mai citti ce ati scris, insa nu am mai scris ca aveam senzatia ca nu am ce. Nu stiu, uneori ma simt efectiv goala, lipsita de orice stralucire. Si nu ma refer acum la fizic ci strict ca idei si ganduri. Vai si amar. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Rody, cred ca e de vina primavara... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 07:45 AM |
|