IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Rody
post Mar 9 2010, 05:39 PM
Post #881

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

O fi si ea de vina, insa eu sunt principala vinovata pentru tot ce simt acum. Tot ce ma enerveaza este ca unoeri intervin unele lucruri in viata, care vin pur si simplu independent de vointa noastra. Deci, de exemplu, eu nu eram in starea asta, daca nu se intampla ceva anume. Daca o anumita persoana m-ar fi lasat in pace, eu eram acum la fel si nu aveam iar gandurile care le am acum. Deci e ca si cum tu inveti sa iti depasesti problemele si greutatile si apoi vine cineva si cum crede ca esti cat de cat vindecat cum sapa adanc in rana. Offff.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 9 2010, 06:04 PM
Post #882

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa-ti vind un pont: intr-un fel sau altul sintem vinovati pentru tot ce ni se intimpla. Pentru ca ce ni se intimpla este suma alegerilor noastre anterioare. Parerea mea este ca nimic nu este intimplator si ca uneori nu trebuie sa dam importanta anumitor lucruri. Mai ales celor care ne streseaza si ne fac sa ne simtim rau. Elimina toate gindurile negative, iesi afara, citeste o carte, vezi un film si nu te gindi la ce nu-ti prieste.
Pentru ca e clar ca ceva te macina ingrozitor. Iar daca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti, un umar pe care sa plingi, aici mi-s! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Rody
post Mar 9 2010, 06:09 PM
Post #883

Incurabil

Multumesc frumos Diana. Esti asa draguta... Ma macina unele lucruri ingrozitor mai ales ca e vorba si despre orgoliul meu. Stiu ca daca as povesti m-ai asculta si m-ai sfatui cum poti tu mai bine, insa nu pot sa spun pe forum lucrurile astea. Eram suparata si sunt parca pe toata lumea din jurul meu din cauza asta. Si ai dreptate ca suntem vinovati. Si la mine chiar este din cauza unor alegeri anterioare, deci poate ca merit. Am starea asta si am simtit ca vreau sa mai spun cuiva ca ma simt ingrozitor. Oricum, am sa incerc sa nu ma mai gandesc, doar ca trebuie s ao iau de la capat, asa cum am facut in urma cu vreo o luna jumate. Sincer, faptul ca vorbesc despre asta aici e deja mai mai mult decat suficient. Imi dau seama ca nu merita si ca tot ce trebuie sa fac este sa nu mai dau importanta.

+Quote Post
kryss_10
post Mar 9 2010, 06:52 PM
Post #884

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Rody... viata sentimentala cumva? Cam asa sunt si eu cateodata, dar bineinteels ca eu mi-am facut-o mereu cu mana mea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mergem inainte cu capul sus! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Mar 9 2010, 08:49 PM
Post #885

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Fusei si la doftor asa cum v-am zis...am o conjunctivita acuta de mai mare frumusetea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Voi ce faceti?

+Quote Post
Rody
post Mar 9 2010, 09:35 PM
Post #886

Incurabil

Kryss...viata sentimentala amestecata cu alte porcarii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 9 2010, 09:55 PM
Post #887

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna seara fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu cred ca va faceti prea multe probleme. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ar trebui sa ne lasam mai mult dusi de val si sa ne axam pe lucrurile bune, iar pe cele rele sa le ignoram, sau sa incercam sa trecem cat mai repede peste ele (in loc sa ne enervam si sa stam suparate). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sylvie, foarte frumoase florile! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Eu... astept. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Ce altceva sa fac?
Ma duc sa citesc putin, apoi ma culc. Maine ma duc la somaj. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
Noapte bunaaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

This post has been edited by Book: Mar 9 2010, 09:57 PM

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 9 2010, 10:24 PM
Post #888

Incurabil

Member No.: 868

Merci, Book (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , dar sunt oarecum in ceata , si ceata deeeeeensa tare rau, pen' ca respectivul, care m-a cadorisit asa de frumos de 8 martie (ati vazut si voi...), azi n-a dat nici un semn de viata. Si-o fi gasit mandra prin capitala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Si seara mea e de cacao, (daca te-ajuta asta Rody cu ceva (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) si nu neaparat din cauza de mai sus, care este... La asta se-adauga si faptul ca prietena mea cea mai buna se muta din Galati, si am sentimentul acut ca o sa raman tare singura o perioada buna de timp (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Eu sunt o fire dificila, leg greu prietenii , a se citi prietenie si nu amicitie, da' si cand le leg, nu le mai dezleaga nimeni...

O seara mai buna pentru voi, eladies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
ayana01
post Mar 9 2010, 10:37 PM
Post #889

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 8,008

Sylvia, imi pare rau sa aud de prietena ta, si intr-adevar iti va fi mai greu putin, si eu am o prietena buna care desi e casatorita si acum e si gravidutza acum isi mai gaseste timp sa ne vedem ocazional. Putin, dar fara ea intr-adevar m-as simt pierduta. Asa ca inteleg ce simti. Incearca sa te preocupi cumva, sa te apuci de ceva in grup (un aerobic, un curs de ceva) si te vei distrage putin, si cu putin noroc poate gasesti pe cineva cu care sa faci click si cu care sa mai poti sta din cand in cand la o poveste.

kriss grija cu conjunctivita, si eu m-am tratat o luna cu picaturi pana sa reiasa ca de fapt nu e din cauza vreunei bacterii ci ca e conjunctivita alergica. Sper ca te ingrijesti cum trebuie si insanatosire grabnica!

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 10 2010, 01:57 AM
Post #890

Incurabil

Member No.: 868

Merci, Ayana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Si la sala, tot cu ea mergeam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . O sa fie greu, dar asta-i viata, n-am ce face.

+Quote Post

101 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 07:56 AM