![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci, Charlie! La mine in meniu nu exista Call Reject. Am urmat instructiunile. Am un Send DTMF in locul lui Call Reject.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Dupa multi ani de roscat-aramiu ce acoperea saten-deschis-nisipiu natural, acum acopar firele albe cu saten, preferind o nuanta mai naturala.
Cu placere, Pink. Ce model de LG Shine ai, mai exact? Poate nu se potrivesc instructiunile la toate modelele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Ah am uitat sa precizez ca am avut azi examen dupa-masa si cred ca iau 9. poate cu indulgenta iau 9.50, dar am gresit ceva. Oricum e bine la cat am invatat:)) adica mai nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Practic mi-am citit de cateva ori cursurile alea care erau f putine.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara fetele! Am ajuns si eu de putin timp acasa si mi-e asa de somn.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Si sambata iar am examen dar nu-mi arde deloc de invatat.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
KE970 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am patit o chestie funny cu blocatul numerelor, am blocat 2 numere din totala neatentie si ganduri zburate in neant in timp ce umblam la setari si nu stiam de ce nu mai pot vorbi cu persoanele respective. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu mai spun ca unul era chiar tata, care devenise maxim nervos ca ii "resping" apelurile, dupa ce in prealabil il sunasem eu.
Bai, dar ce freaks pe lumea asta. Nu ai idee cine ar putea fi? Ai dat un google search macar cu numerele? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ar putea fi o idee foarte buna si cea data de Maria, cea cu redirectionarea apelului, o voce fioroasa de barbat agresiv si fara dispozitii de conversatii ar fi ideala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'Morning, Pink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nici eu n-am la telefonul meu optiunea asta, dar nici n-am avut nevoie pan-acum. Sper sa rezolvi cat mai repede cu nebunu'. Mie ex-ul (stiti voi are....tot nebun de felul lui, de altfel), imi trimite mesaje aproape zilnic, fie pe telefon, fie pe mail. Mi-e mila de el, si atat. This post has been edited by sylvia_31: Jan 27 2010, 01:40 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
KE970 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mda, am gasit manualul pentru modelul respectiv si se pare ca telefonul tau nu are aceasta functie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa, ca chestie: azi mi-am spalat masina eu cu minutele cele doua si-s tare mindra de ea, parca e din nou noua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...Dupa care am picat ca o musca si m-am pus la televizor. Ce face omul de plictiseala! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Cindy, asa cum ai facut tu cu tatal tau a facut tata cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu iti explic ce draci ma apucau atunci cand chiar aveam treaba cu el si imi aparea mereu ca respinge apelul.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Pink, sper sa rezolvi curand cu nebunul. Eu patesc de cateva ori pe luna sa ma sune cineva cu nr necunoscut. Ma apuca toti nervii...
Charlie si pe mine ma apuca curatenia cand sunt plictisita dar mai ales cand am de invatat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu sunt la birou si mi-e asa de somn (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Va doresc o zi frumoasa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:20 PM |
|