![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Seara buna !
Nu mai suport vremea asta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , cand m-am intors de la sala mi-au inghetat mainile de nu le mai simteam ... Albi, credeam ca pe-acolo e mai cald, da' vad ca si la voi situatia e bleu (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) . Eu imi colorez unghiutele de la picioare, cu oja ta preferata, Diana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ma bucur ca nu am pofta de mancare, am ciugulit cate ceva si cred ca altceva nu mai pap pana la micul dejun. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Si eu trebuie sa imi refac manichiura si pedichiura si cred ca tot cu aceea o sa ma fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Din pacate am multa treaba la birou asa ca o sa o las pe miine... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Vreau si io o oja rosie! Nu stiu daca os a ma dau vreodata, dar o sa imi iau una (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma culc acum, ninge in continuare, maine iar o sa trebuiasca sa scot fata lu mama de sub zapada! Va pup! Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Noapte buna, Albi !
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Doamne, nu-mi venea sa cred azi dimineata cand am vazut cat a putut sa ninga peste noapte! Albi, o sa stau in Milano minim 3 luni. Dupa aia nu mai stiu.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu se mai da dus frigul asta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Buna ziua dragelor! Ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Apropo de gherute. Ale mele sunt albastre twilight (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pun poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Hello lume! si la noi e frig, dar parca nu cat sa intre in oase. Ninge totusi. Azi, cand mi-am carliontat parul si nu am umbrela. Cred ca ma place divinitatea cu par drept (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) . Oricum, sa aveti o zi glorioasa (eu sunt putin high pe ceai verde de la teina, cum sunt nebautoare de cafea/ceai verde una-doua ma ia la cap).
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th September 2025 - 03:04 AM |
|