![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara fetelor! Ce faceti? Cam liniste pe aici ... Eu fug la o baitza si revin (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Eu fac papica, ca ieri am tras chiulul, am facut comanda de mincare la un rastaurant local (bun de altfel) si astazi nu mai merge, chiar trebuie sa-mi ppun fundul la treaba... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna seara fetele!Eu nu am mai scris pe aici...sper sa ma primiti printre voi!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu bratele si inimile larg deschise . (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Ce papica buna faci? sa ne ploua in gura iar? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Eu ma chinui sa pun o poza personala la profil dar vad ca nu reusesc...Diana te rog ajuta-ma...iti voi fi recunoscatoare!Pana acum am facut sarmale, le-am bagat la cuptor in oala de lut si acu astept sa se faca.
|
|
|
![]()
|
|
E simplu de pus o poza la profil ,trebuie sa indeplineasca marimea corespunzatoare. Imediat iti spun si pasii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
My controls, eu am change picture avatar si ai acolo upload picture from your computer ceva de genul.cred ca te descurci si sper ca ai inteles (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
ok...acu micsorez poza si incerc!
Faza e ca nu merge...nu stiu de ce naiba ca am micsorat-o! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Trimite-mi-o mie pe contat arond elady punct ro si o pun eu, iubita! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ma bag la somn.Noapte buna, Di! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 08:56 PM |
|