![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 10-March 10 From: Baia Mare Member No.: 8,158 ![]() |
Buna dimineata fetelor! Eu sunt cam noua pe aici dar ma bucur sa fiu printre voi. Ieri ningea linistit, azi ma uit pe geam si totul e alb...in martieeeee! Vreau soare!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna fetelor...eu astept musafiri la un gratar!Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Oceansoul si eu vreau soare ,dar nah acum daca nu se poate nu se poate...Cu cine sa ne certam?
Lifturica esti simpatica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ziua buna, iubitele! La mine e soare. S-a stricat bateria de la baie drept pentru care am chemat un nene sa o faca, insa nu se simtea omul bine si de-abia miine o sa poate veni sa imi puna o baterie noua. Intre timp am pus masina de spalat la treaba si imi chinui neuronul cu ce sa fac azi de mincare...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare! Eu fusei la plimbare cu bf!
Oceansoul, bine ai venit printre noi! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Albi, ce dor imi e si mie de-un biliard... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello!
Eu am facut oleaca de curatenie in bucatarie, si acum ma apuc si in restul casei. Am terminat o masina de spalat, mai bag una. Da mi-e foame si nu stiu ce sa mananc... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sint la a doua masina si m-am hotarit ca azi fac fasole cu afumatura si o prajitura cu ciocolata. De ciorba/supa/bors nu am avut comanda.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di, ai primit mailul de la mine?
Eu beau un ceai de lamaie,va citesc,ma uit la tv si trebuie sa plec la un gratar(de noapte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) This post has been edited by kryss_10: Mar 13 2010, 06:17 PM |
|
|
![]()
|
|
O sa il vad deseara, la birou, iubita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ok.Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce mi-e drag cand citesc cum imi spui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 11:10 AM |
|