![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara doamnelor!
Eu astept musafiri. Nu am nici un chef de musafiri... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna Albi! Ce tare esti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu ai chef de musafiri... si de ce mai vin daca nu ai chef?
Eu o sa fiu musafir in seara asta deci imi convine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup! O seara placuta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ieri a fost ziua colegei mele si azi o face la mine, pentru ca la ea e prezenta una bucata mama si doua bucati caini. Nu e fain. Caini care se pisa in casa. Si deci nu miroase tocmai bine acolo.
Sa vezi ce bag io maine curatenie.... Distractie placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Salutare, salutare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Relaxata atmosfera in bar in seara asta ... mi piace (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si eu am avut musafiri pana acum, tocmai ce-au plecat. Intrucat toata dimineata am dereticat prin casa si mi-am pierdut timpul cu maruntisuri prin bucatarie, n-am mai facut nimic de mancare pana la urma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am comandat 3 pizza cu diferite toppinguri. La asta s-a adaugat bere, suc (pentru copii ) , minieclere cu ciocolata si ciocolatine de la alimentara din colt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Au fost buuuuneeee rauuuuuuuuu. Si ingrasacioase de asemenea, rauuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Albi, iti urez totusi distractie placuta ...hai ca se poate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tu lucrezi in seara asta, Diana ? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ar cam trebui sa da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata doamnelor! Ce faceti? Eu nu am dormit mai deloc pentru ca m-a tinut un junghi in spate de zici ca eram robot asa ma miscam,sper sa treaca. Sunt happy ca e soare afara si o sa profit sa plec pana la padure azi sa ma relaxez. Voi ce planuri aveti? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna fetelor!Eu fac smotru dupa musafirii mei de aseara.S-au simtit atat de bine incat au uitat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca au venit cu copiii...iar copiii mi-au mutat pana si mobila din casa (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .
Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Lifturica se mai intampla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa sunt copiii din ziua de azi foarte activi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour! Ce fac fetele?
Kryssu, iti raspund azi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M.am tresit si io de vreo ora. A fost fain aseara, da nu vreti sa stiti ce fel arata bucataria mea. Ca dupa razboi asaa.. Tre sa fac si mancare. Am scos carne sa dezghet.. da nu stiu ce sa fac... O duminica placuta dragelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 05:27 AM |
|