![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hehe, ce dragute sunteti! Mna este unf el de tic verbal si are dreptate Book... e un na stilizat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Nu stiu, asa m-am obisnuit si acum il scriu pur si simplu.
Cindy, normal ca am intrebat de unde are numarul sau cum a dat de mine. A fost de fapt o greseala, vroia sa trimita cuiva mesajul si a gresit numarul. Apoi, a vorbit cu mine, i-a placut vocea si a zis ca i-ar placea sa mai vorbim daca nu ma deranjeaza. Si eu m-am gandit la tot felul de scenarii, insa prietenul meu cel putin, sigur nu a pus pe nimeni sa ma sune. Oricum, partea interesanta este si faptul ca i-am zsi prietenului meu de chestia asta, care a zis ca nu are nimic impotriva atata timp cat nu intrecem o anumita limita.. Mi se pare si normal si nu intentionez sa o dau in diverse cu respectivul, dar nu stiu vorbim de tot felul de chestii generale si imi face placere sa stau cu el la taclale. E interesant si stie o gramda de lucruri. Eu imediat ma pun la somn, maine merg la scoala din nou. teoretic as avea 10 ore pe la facultate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Bine, normal ca sar peste ceva curs, deci le fac eu mai putine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetelor si multumesc de complimente...o sa-mi creasca cornite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Va urez o saptamana placuta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! Sunt somnoroasa si azi am chef sa stau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Di ai trimis mailul?Ca eu nu am primit nimic? Te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi buna! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O saptamina frumoasa, fetele!
Kyss, am avut si am foarte multa treaba, ti-am trimis astazi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Fetele...puteti sa injurati sau sa dati cu paru' ca eu tot intreb...vreau sa pun si eu poze pe diverse topicuri si am rugamintea sa ma indrumati undeva unde sa pot citi cum se procedeaza.Multumesc frumos si va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In fiecare subforum exista anunturi. Urmareste ce scrie la Help forum. Informatii utile, Cum se posteaza poze, editari, sondaje, etc.
|
|
|
![]()
|
|
Eu cred ca am facut o varza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) la topicul "Cum arata bucatariile noastre"...dar o sa suport consecintele!
|
|
|
![]()
|
|
Mai Diana...sa-ti dea Doamne Doamne sanatate ca tu le rezolvi pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc Di! Esti o scumpa! Am primit mailul si totul e ok. Te cred ca ai avut treaba nu trebuie sa te scuzi , tocmai deaia ti-am si zis ca stiu ca esti ocupata si mai vin si eu pe capul tau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna fetelor! Eu sunt in Milano, e o nebunie pentru mine, inca nu m-am obisnuit cu nimic. Merge greu si cu limba. De-acum in colo o sa intru mai rar, ca la servici am tot internetul restrictionat. V-am pupat!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:45 PM |
|