![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa, scaiut, ca te obisnuiesti tu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe noi tot aici ne gasesti. Multa bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna searaaaa!!!
Am o lene de ma doaaareee! Scai lasa ca nu e asa de rau precum pare! Esti in Milano oras, sau prin imprejurimi? Esti numai tu, sau sunteti mai multi colegi? Eu maine ma duc de la 7 juma la munca, si mi-ar face mare placere daca as reusi sa adorm.. Imi curge apa in permanenta la vasul de la Wc, si am impresia ca ma inund mereu. Dar nu se intampla asta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai ca pup, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Mersi fetelor (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) . Momentan sunt in Brugherio, la vreo 18 km de Milano, dar de luna viitoare imi inchiriaza astia de la firma apartament in Milano. Suntem mai multe colege, dar ele deja au experienta, stau si eu pe langa ele ca un ucenic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Scaiut o sa fie bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te asteptam pe la noi cand ai timp sa mai intri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu nu am o stare foarte buna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna fetele!Va pup pe toate(asa sunt eu mai pupacioasa)!Kryss, ce se intampla? De ce nu ai o stare buna?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Daca citesti putin mai in urma in topicul asta o sa iti dai seama de ce.Pentru un moment prefer sa nu mai discut despre asta pentru ca nu-mi face bine.Scuza-ma, te rog. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ok...imi cer eu scuze daca am fost prea indiscreta!
|
|
|
![]()
|
|
Nu,nu ai fost indiscreta nu sunt suparata pe tine si nici pe voi,doar ca nu am o stare prea buna. Ca sa-ti sau un indiciu daca poit sa-i spun asa e vorba de viata mea personala,sentimentala si cum o mai fi ea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Decizia pe care o iau este aceea de a lua o pauza sau despartirea definitiva...ma mai gandesc.... This post has been edited by kryss_10: Mar 16 2010, 12:51 PM |
|
|
![]()
|
|
Am citit acum ce ai scris mai in urma si mi-am dat seama despre ce e vorba. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour, fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:49 PM |
|