![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Si eu tot in pijama sunt inca :fluierat: desi ii trecut de 10. :-*
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:- , eu sunt la scrbici, dar as vrea si eu in pijamale :'( cu ce-or fi ele, dar sa fie moi si pufoase :D
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey eu nu pot sa dorm in pijamale nici sa ma tai.In schimb am niste trenninguri de iti sta mintea in loc :morideris:
Preferatul meu e unu negru care are scris pe un crac de la pantaloni cu alb "Angel" :D Si mai am acu pe mine o bluza galbena care e atat de mototolita incat mi-ar trebui vreo 5 ore sa numar toate cutele de pe ea ( da ,nu imi place sa calc ) :frustraree: Aaa..si pt ca mi-a amintit blondi de sosete colorate , am o colectie de sosete cu dungi in toate culorile de se uita lumea la mine ca la nebuni cand ma descalt pe undeva :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu am un trening rosu,no name,super comod, cu genunchi a cu kur a la McHammer.Si sosetutze albe pufoase-pufoaese. :rusinosul:
La capitolul sosetutze am si eu din alea dulci, cu calcaiul o culoare,varful alta culoare , laba piciorului alta culoare :P si culmea e ca nu se asorteaza culorile de pe soseata ::)dar imi plac la nebunie,pacat ca-s prea subtiri. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE Nu ne suparam ciresico daca ne spui.. :fluierat: M-am schimbat si eu.Mi-am pus niste pijamale roz cu tweety. :fluierat: Ce culoare Meg? :fluierat: pot sa iti raspund si acum, caci, spre rusinea mea.. tot in pijamale's :P alb spre verde.. sau verde spre alb :) ideea era ca nu verde de ala ca iarba. mi-e frica de rumegatoare (IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/u2efine.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
tocmai am tras pe mine o stare de lene adecvata weekendului ...constat ca-mi sta bine :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am un intreg arsenal de rochite de casa...azi e la rand una caramizie, cu maneci trei sferturi ca e cald de vad stele verzi :-X si papucei cu toc ortopedic, inflorati, ceva cu portocaliu si bleu.
:P |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Trening rosu si papuci de casa - cap de catzel :D, si o coafura foarte speciala (stil matzele incurcate de cand eram mici)! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
cu ce nu sunt imbracata acum :o si daca mai aveam la mine mai bagam niste hainute, just in case :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
corpul meu e intr-o pereche de blugi, un pulover calduros si ghetute negre. mintea mea e inca in pijama :P
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:03 AM |
|